Егото на Асен Блатечки съсипано: Виж какво му сервира Диляна!

Егото на Асен Блатечки съсипано: Виж какво му сервира Диляна!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки беше сложен на мястото му от Диляна Попова!

Диляна Попова отново изригна срещу лъжите по неин адрес. Красавицата заяви, че се справя с отглеждането на сина си Борил и без помощта на баща му Асен Блатечки.

Манекенката призна това, след като преди дни „лошото момче на киното” разкри, че повече от година и половина двамата не са заедно. Те се разделили окончателно и отглеждането на малкия Борил падал изцяло върху нейните крехки плещи.

Асен Блатечки получи урок от Диляна Попова

Асен Блатечки получи урок от Диляна Попова

Въпреки че е самотна майка, Диляна Попова се справя брилянтно. Тя съчетавала успешно на този етап ангажиментите си, които за неин късмет се увеличавали, с отглеждането на малкия си син. В което непрекъснато й помагала нейната майка, която всеотдайно се грижела за бебето Борил.

Манекенката е доволна, че сина й расте бързо и се превръща в изключително весело дете. Той непрекъснато си бърборел нещо по своему и белите, които правел дори не били лоши, а я забавлявали. Вече се опитвал и да ходи, като това също внасяло допълнителна свежест в отглеждането му.

Диляна Попова е категорична, че макар да са се разделили окончателно с Асен Блатечки, отглеждането на сдина му било за нея върховно удоволствие. Именно така и сега красавицата се чувствала наистина цяла и завършена.

Тя също категорично отрече плъзналата клюка, че двамата с Асен Блатечки са сключили тайно брак в Америка. Хубавицата наистина категорично се е разделила с бащата на Борил, но за сметка на това той все пак се грижи поне материално за него.

Иначе звездата на „Стъклен дом” наистина се е върнал при първата си жена Катерина Горанова и малката си щерка Катя. Засега Диляна Попова успява да се грижи за Борил и това й носи неимоверна радост и удоволетворение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар