Къци Вапцаров помля съквартирантите: Ето какво разкри!

Къци Вапцаров помля съквартирантите: Ето какво разкри!
5 (100%) 1 vote

Къци Вапцаров помля съквартирантите с разкритието, че са пълни лицемери!

Къци Вапцаров разкри цялата истина за участието си в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Той бе сред първите, които напуснаха играта. В студиото на „На кафе” на Гала той разкри цялата истина за останалите си съквартиранти.

Преди това менторите в студиото на блондинката чуха всичко онова, което съквартирантите в Къщата казаха за него. Нямаше нито един, който да не го обвини в слабохарактерност, както и в липса на воля. И на собствено мнение.

Къци Вапцаров отвори уста срещу съквартирантите

Къци Вапцаров отвори уста срещу съквартирантите

Бившият шоумен дори вътре получи още едно прозвище „мижитурка”. Къци Вапцаров влиза за втори път в подобен реалите формат. Преди три години, като играч от ВИП Бадър неговите съквартиранти го нарекоха „Къцамун” и също му се подиграваха за липсата на ясно становище и позиция.

Гостите при Гала обаче го защитиха. Те бяха категорични, че обществото ни не трябва да подкрепя само хора, които се бият и при които липсва всякаква толерантност.

Къци Вапцаров се изповяда също, че бил всеотдаен в Къщата. Той дори стоически издържал, когато овесените ядки свършвали. Като вегетарианец той не хапвал месце.

Но тези от останалите в Къщата, които били месоядни, не прощавали нито на зърнените храни, нито на любимите му ядки-кашу. Заради тях той често оставал гладен, но това не се признало от никой от останалите съквартиранти.

Бившият водещ на „Риск печели, риск губи” не отрича, че и тук, както в един от миналите сезони си мерил непрекъснато кръвното налягане. Той имал проблем с него и затова отделял толкова внимание на здравето си.

След като вече е извън Биг Брадър той определено бил доста по-спокоен и не така невротичен, както в Къщата. Той е категоричен, че вътре повечето от хората не били истински, а лицемерни. Борбата в къщата и стоенето вътре шоумена определя наистина като доста трудно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар