Диляна Попова изригна: Справям се и без Асен Блатечки!

Диляна Попова изригна: Справям се и без Асен Блатечки!
5 (100%) 2 votes
Ролята на самотна майка не тежи на Диляна Попова

„Справям се в отглеждането на сина ни Борил и и без баща му Асен Блатечки” – това отсече красивата актриса и модел Диляна Попова. Признанието на красавицата идва броени дни след като самият Блатечки обяви на всеослушание, че двамата са разделени вече повече от година и на практика всички грижи по детето падат основно върху крехките плещи на младата майка.

„Не съм съвсем сама, разбира се. Много ми помага майка ми, на която съм изключително благодарна за всичко. Така успявам да приемам и нови професионални ангажименти. Мама гледа Борил, когато съм заета, а това се случва все по-често напоследък” – сподели Диляна Попова, която всяка сутрин прави своите тренировки, за да върне манекенските си форми бързо след раждането.

Макар и самотна майка, Диляна Попова е изключително щастлива, че има до себе си Борил. Детето расте много весело и я забавлява с бърборенето си и белите, които прави. От няколко седмици малчуганът се опитва да проходи и забавлява всички в семейството с усилията си да стои изправен.

Диляна Попова разчита и на помощ от родителите си

Диляна Попова разчита и на помощ от родителите си

„Не се почувствах сама или самотна в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията” – споделя 34-годишната звезда, която сама е избрала името на сина си Борил.
„Вярвам, че името дава много. То е от голямо значение за този, който го носи. Борил звучи силно, като не визирам само физическа сила. Искам да има силен дух” – обясни наскоро Диляна Попова.

Близки до моделката и актьора споделят, че Борил действително е наследил от най-добрите черти и на двамата. Взел е силният и независим нрав на майка си, а има силна физическа прилика с баща си.

Диляна Попова признава също, че е била с много мъже, но никой не е успял да я опитоми. „По-скоро са ме допълнили с нещо” – връща лентата назад във времето моделката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар