Хороскоп на Алена за 9 декември, сряда

Хороскоп на Алена за 9 декември, сряда
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за днешния ден според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овенне действайте прибързано и свийте рогата
Не са изключени конфликти с вашите колеги. Всички проблеми на вашето работно място ще разрешите, ако не сте прибързани. Ще получите известие за материални придобивки, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини – съветва в хороскопа си Алена.

Телецдействайте премерено и обмислено
Не избързвайте в думите и в действията си. Независимо че денят ви е достатъчно натоварен със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество. Бъдете предпазливи към направените делови предложения, ако са свързани със сериозни инвестиции.

Близнациразрешете семейните проблеми, но не ходатайствайте за роднина
От сутринта ви очакват разправии в семейството. Ако действате добре обмислено, преценявайки последствията, ще се справите успешно. Във ваша полза е да приключите със служебните си задължения до обед. Предпазвайте се от опити на ваши близки да ви убедят да назначите роднини на работа.

Ракбъдете внимателни към колегите си и мислете позитивно
Сутринта сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Пазете се да не обидите ваш колега с необмислени думи само защото ви занимава с неговите задължения. На работното място се справяте отлично. Забравете притесненията и не мислете за евентуални провали, които можете да предизвикате сами.

Лъвне е вашият ден, изчакайте го да отмине, снишавайки се по-ниско от тревата
Запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали. Отложете срещите си. Ако имате възможност, си вземете почивен ден и си останете у дома, защото сте изнервени. Ако се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на ваши влиятелни познати, на които сте помагали преди време.

horoskop-26Деване подценявайте хората около вас, а това означава и да не се надценявате
На работното място сте активни, но деловите разговори няма да ви донесат успех. Не са изключени проблеми с вашите колеги. С такт и търпение ще се справите с деловите проблеми, но след време разправията отново ще избухне. Докажете какви професионалисти сте. Печелите си врагове, защото не цените знанията на другите хора – предупреждава в хороскопа си Алена.

Везнибъдете търпеливи и вярвайте в успеха, балансът ви е труден, но възможен
Поставете внимателно, но добре обмислено успешно начало на нови занимания. Не се надявайте на бързи резултати на работното място, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си. Ако приемете, че усилията ви не са напразни и ще ви донесат очакваните успехи след известно време, ще се справите със задачите си.

Скорпионтрудностите само ви правят по-силни, справяте се соло
Денят не е подходящ за активна работа. Трудностите няма да са малко, но не трябва да ви притесняват, защото сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си. Работата ви спори, ако се занимавате с рутинни задължения. Срещате разбиране от страна на вашите колеги.

Стрелецне проявявайте капризи и не мърморете
Имате щастието да разрешите всичките си лични проблеми. За съжаление на малцина ще се отдаде възможност да осъществят своите мечти още днес. Не взимайте необмислени делови решения. На работното си място се постарайте да не капризничите и да не ставате досадни с недоволството си.

Козирогизбягвайте разправии вкъщи, за да не пренасяте проблемите в работата
Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки на работното си място. Изтощението ви вреди. Срещнете се с приятели. До обед са възможни разправии у дома, които ще блокират и работата ви. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете за няколко часа.

Водолейпотърсете помощ от хора, на които сте помагали
Възможно е да са проблемни отношенията ви с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото. Ще се справите, ако не се ядосвате, проявете сдържаност и действайте обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. Ще се наложи да подновите стари делови контакти с хора, от чиято помощ се нуждаете.

Рибибъдете дискретни, не споделяйте и се пазете от завистници и използвачи
Очаквайте информация за материални успехи, които ще предизвикат завистта на съседите и приятелите ви. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват. Не давайте обещания за заеми. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар