Страшен ужас за Мика Стоичкова! (виж какво й се случи)

Страшен ужас за Мика Стоичкова! (виж какво й се случи)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова е още в шок от случилото се!

Мика Стоичкова е потресена от кървава сцена. Драмата се случила буквално пред дома на голямата щерка на Камата. В Маями тя станала свидетел на кървав екшън. Дъщерята на Христо Стоичков видяла как полицай буквално прострелва гол до кръста мъж.

На видеото се вижда как ченгето го гърми, защото преди това е получен сигнал, че мъжът бил въоръжен. Човекът бил съблечен до кръста, а главата му е бръсната. Под ужасяващото видео, което мигновено се разпространи в социалната мрежа Мика коментира, че това е вулгарно и ужасяващо. Михаела е потресена от шока и все още не успява да се възстанови напълно.

Мика Стоичкова ужасена от преживяното

Мика Стоичкова ужасена от преживяното

Преди два месеца своенравната щерка на носителя на „Златната топка” се сгоди за своя любим Айки. Въпреки чепатия си характер, този път Христо Стоичков е дал благословията на голямото си момиче. След като малката му щерка бе в трескава подготовка по важния си ден с дългогодишния си приятел, натам я последва и нейната кака.

Малко след като се прибраха от ваканция си в родната България, нейният любим я зарадвал с изключително фин годежен пръстен. Тогава щастливата Мика побърза да се похвали за красивото бижу на всички в социалната мрежа.

Тя показно щракна няколко пъти нежния пръстен на безименния си пръст, където се държи знакът на любовта й към мъжа на сърцето й. Това изобщо не бе изненада за никого, а дългоочакван момент. По всеки повод, а и без такъв Мика Стоичкова не спираше да изкрещи и да покаже в социалния клюкарник колко обича своя Айки.

Двамата прекараха заедно със семейството й ваканция на морето, в България и вероятно кандидат зетя се е представил повече от блестящо. Бъдещият съпруг на Мика Стоичкова не само грабнал сърцето на своята годеница, но успял да впечатли и с различни умения вечно недоволния си бъдещ тъст.

Снимките, които обаче двамата си щракнали тогава красноречиво показват, че Ицо Стоичков е одобрил момчето за съпруг на любимата си дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар