Истерията и ревността на Диляна Попова съсипали връзката й с Асен Блатечки

Истерията и ревността на Диляна Попова съсипали връзката й с Асен Блатечки
5 (100%) 2 votes
Бременна и в тежка депресия била зарязана Диляна Попова от Асен Блатечки

Актьорът бил шута на синеоката красавица в последните месеци от бременността й – разкрива „България днес“. Малко преди да роди сина си Борил, Диляна Попова е преживяла поредното любовно разочарование, и то от най-важния мъж в живота си.

Само преди 2 дни лошото момче на българското кино за първи път призна в тв ефир, че с Диляна Попова са разделени от една година насам – отбелязва изданието.
„Нямаме нищо общо от цяла година. Аз живея с жена си Катерина и общата ни дъщеря“ – сподели Асен Блатечки с типичния си непукизъм на изпечен разбивач на женски сърца.

Обратно на очакванията, че актьорът ще се посвети безрезервно на моделката и второто си дете, родният Дож Жуан избягал от отговорност още преди синът му да се роди – коментира изданието, като припомня, че Асен Блатечки се върна с подвита опашка при жена си Катерина, която прости поредната му изневяра.

Според близки до разпадналата се двойка актьорът бързо е осъзнал, че с Диляна Попова няма бъдеще. Въпреки миловидния външен вид на моделката Попова била жена, с която трудно се живее. Постоянните истерични изблици на моделката, несигурността и безграничната й ревност отблъскват всеки мъж, с когото манекенката се е опитвала да изгради нормална връзка.
Самият Асен Блатечки намекна, че лабилното състояние на Диляна е причина да си тръгне толкова бързо. „Една жена трябва да носи спокойствие и хармония, за да просъществува семейството“ – смята актьорът.

Любовта на Асен и Диляна продължи за кратко

Любовта на Асен и Диляна продължи за кратко

Преди трагичната авантюра с Блатечки Диляна Попова имаше дългогодишна връзка с поппевеца Дичо. Въпреки че всички очакваха двамата да създадат здраво семейство, това така и не се случи. Според запознати именно избухливият нрав на моделката бил причина връзката им да приключи.

Драматична любовна мелодрама мозелката изживя и със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки. Там обаче нещата приключили бързо, след като бюбимият й сгазил с автомобила си куче пред очите на моделката. Тогава Диляна се зарекла, че повече няма да има вземане-даване с хора от ъндърграунда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар