Нели и Меги от "Търси се" напускат бТВ

Нели и Меги от "Търси се" напускат частната медия. Причината за това не е желанието от страна на двете тв водещи да напуснат бТВ, а решението на ръководството. Шефовете на телевизията отдавна искали да свалят предаването и преценели, че вече е настъпил подходящият момент.

Двете тв водещи предизвикаха истински фурор със старта на предаването през 2008 година. Техен пръв гост беше Максим Стависки. Точно по това време около него се шумеше много заради трагичния инцидент, който предизвика. Спортистът причини ужасяваща катастрофа, при която загина един младеж, а приятелката му Мануела Горсова изпадна в кома.

След силния старт на "Търси се" Нели и Меги приковаха интереса на зрителите за дълго. Всяка седмица в предаването им гостуваха интересни личности, които разкриха пред тях на неразкривани досега факти от личния си живот.

Причината за свалянето им не е нисък рейтинг. Шефовете на бТВ са бесни на Денис Ризов и затова решиха да прекратят всички взаимоотношения с него. Продуцентът от години влудява всички с високите си изисквания. Той постоянно се опитва да измъкне повече пари от бТВ, без да влага нищо в продукциите си, коментират запознати.

Последните няколко месеца Денис Ризов започнал по-упорито да настоява за повече пари и това подразнило допълнително Павел Станчев. Новият шеф на частната медия не се слави с разточителство и е категорично против неоправданото харчене на пари. Продуцентът настоявал за пари като в замяна на това не бил склонен да направи нищо за предаването.

[caption id="attachment_464894" align="alignright" width="300"]Нели и Меги Нели и Меги аут от бТВ[/caption]

От години декорът на студиото на "Търси се" не е сменян. От старта на предаването Нели и Меги работят без репортери и на практика те вършат цялата работа срещу минимално заплащане.

Двете тв водещи нямат стилисти и се обличат сами, което спестява на Денис Ризов още средства.

От началото на годината ще бъде свалено и предаването на Наталия Симеонова, което също се продуцира от него, пише "Всеки ден".