Хороскоп на Алена за 8 декември

Хороскоп на Алена за 8 декември
5 (100%) 3 votes
Вижте какво ви очаква днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овендействайте разумно и без импулси
Импулсивните действия от ваша страна са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си. Предложенията на ваши колеги да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции – предупреждава в хороскопа си Алена.

Телецизбягвайте конфликти с колегите си
Емоцията ви носи неприятности на работното място. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие самите допускате. Спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите така с тях.

Близнацибъдете прозорливи в сделките
Не водете делови разговори и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания само за да не развалят празника ви. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашият дял не е най-голям. Не бързайте с взимането на крайни делови решения, подтиквани от емоцията, за да не си навредите.

Ракдействайте търпеливо и тактично
Обмислете и се подгответе за предстоящи срещи с ръководството и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили делови срещи, ги проведете до обед. Не взимайте прибързани решения. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични.

Лъвпоемете допълнителната работа
Ако работите в сферата на услугите, се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа, защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Успехът може да ви изневери.

Девадействайте соло и не се доверявайте
Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първия срещнат. Тези от вас, които обичат да си пийват, трябва да се предпазват от излишни приказки на масата под влияние на алкохола – препоръчва в хороскопа си Алена.

horoskop-03Везни анализирайте грешките си
Не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите, като осъзнаете и своите грешки.

Скорпионне се главозамайвайте
Разрешете деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласа на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Контактите ви няма да се малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех.

Стрелецдействайте самостоятелно, но не поемайте допълнителна работа
Ще се справите с новите си служебни задачи. Не търсете помощ, а се справете сами с трудностите. Разчитайте на интуицията си. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения.

Козирогне действайте агресивно на работното си място
Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите колеги. Ще ви оценят и без атаки от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби – предупреждава Алена в хороскопа си.

Водолейпазете се от завист и интриги
Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде голямо заради новина, която ще ви подтикне към активна работа, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги.

Рибивреме за анализ, не за действия
Отложете обмислянето на важните делови решения. Използвайте го, за да анализирате грешките си и поведението си, за да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар