Тайните на илюминатите разкрити: Заради този филм загиват хора!

Разкриват тайните на илюминатите във филм
1

Тайните на илюминатите разкрити, филм от 1943 разкрива новият световен ред

Скандален филм за илюминатите бе разкрит. Уникални кадри показват култ към Луцифер, тайни признания на представители на висши кръгове и още шокиращи факти. Той е заснет по време на Втората световна война, но е свързан с поредица от трагични събития и претендира да е първият, разкриващ истината ордена. Във филма можете да видите как член от общността на масоните признава, че почита Луцифер, а също и че масоните са част от илюминатите.

Френският филм под името „Окултни сили“ от 1943 г. разкрива тайната на илюминатите преди всички останали. Това, което се поставя в сянка на целия този проект е, че режисьорът на филма Рол Ричи и продуцента Робърт Музард са били убити, а сценаристът Жан Маркес Ривера затворен. Историята шокира, а фактите за илюминатите са смущаващи, тъй като някои от участниците вътре са разкрили тайни ритуали за организацията.

Във филма са заснети невероятни кадри — как един от масоните признава, че обича Луцифер и че масоните са част от илюминатите.

Историята във филма е за млад мъж, който влиза в братството на масоните, за да се издигне отново в своята кариера. Той се издига в организацията и осъществява заговор с останалите членове, като заедно с евреите и англо-американските нации успява да въвлече Франция да влезе във война срещу Германия.

Филмът е първият от поредицата събития, получили широк обществен отзвук и заради които илюминатите започват да излизат от сянката си. Припомняме ви, че миналата година се появи таен договор, който разтърси целия свят и в който бяха заложени точките за изграждане на новия световен ред. Той бе публикуван от бивши представители на вътрешния кръг, които разкриха, че илюминатите го пазят с цената на живота си. След неговото публикуване последваха други разкрития, включително и признанията на друг член на организацията, който да сподели подробности за ордена на илюминатите.

Разкриват тайните на илюминатите във филм
Разкриват тайните на илюминатите във филм

Вижте този филм, който съдържа още разкрития, как е планиран новият световен ред:

1 коментар
  1. психолог казва

    Мърляви комплексари са масоните.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.