Асен Блатечки вдига имот за милиони

Асен Блатечки ще се сдобие много скоро с имот за цяло състояние. Актьорът реши да засвидетелстват любовта си към жената до нея, построявайки същински палат за нея. Както вече стана ясно, тази жена не е Диляна Попова, а съпругата му Катерина Горанова.

Преди няколко месеца двойката се сдоби с апетитен парцел в покрайнините на Банкя, в непосредствена близост до палата на дует "Ритон", научи ПИК.

Асен Блатечки и Катерина били засечени няколко пъти в имота, където обсъждали важни подробности около строежа на новия им дом. Малко след като придобили апетитния парцел, старата къща била съборена, а на нейно място били излято много по-мащабни основи. Парцелът е с площ над декар, а разгърнатата площ на основите на новата къща над 300 квадрата, коментират запознати.

Ясно е, че Асен Блатечки ще вдигне палат като тези на баровците в района. Очевидно парите не са проблем за него.

Напоследък актьорът демонстрира висок стандарт на живот и това се дължи на факта, че той работи почти денонощно. Асен Блатечки се е нагърбил с роли в няколко постановки. Колегите му се чудят как помни репликите за толкова много роли.

[caption id="attachment_464833" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки вдига палат не за Диляна Попова и сина им, а за Катерина[/caption]

Освен театралните ангажименти той е зает с други проекти. Актьорът се снима и в десетки реклами и постоянно го търсят с предложения за още участия.

Той ще вземе участие и в новия сезон на "България търси талант". В медиите беше обявено първо неговото име като част от състава на журито. Той участва като съдия и в третия сезон на формата. Тогава получи хонорар от 80 000 лв. Според запознати и в този сезон ще прибере толкова за ангажимента си към формата, който ще продължи три месеца, пише ПИК.