Зла прокоба е надвиснала над Мая Илиева

Вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева е прокълната от майка му. Това е причината за изненадващото решение на вдовицата да подели с близките наследството, което получи от съпруга си. Тя реши да даде част от парите му на неговата майка Венка, дъщеря и Марияна и щерката на Васил Илиев - Ивона.

Откакто двамата братя не между живите тяхната майка живее в нищета и виновна за това е Мая Илиева, която я лиши от наследство. Разгневената жена проклела снаха си никога да не сбъдне най-голямо си желание да дари живот.

Първоначално Мая Илиева не приела думите й насериозно. Но вече десет години след смъртта на Главния, тя така и не успя да дари живот. Въпреки неограничените си финансови възможности и напредъка на медицината, вдовицата на Жоро Илиев не успя да зачене.

И последната й надежда угасна след поредната процедура, на която се подложи. Лекарите я увериха, че шансовете след тази процедура са високи. Но, уви действителността се оказа друга.

Между Мая Илиева и Венка тлее напрежение отдавна. От самото начало тя не одобрявала връзката на сина си с нея и затова не присъствала на сватбата им.

След разстрела на Главния двете отново се сдърпаха. Причина за това стана желанието на почернената жена да погребе сина си в родния му Кюстендил. Мая Илиева настояваше той да бъде кремиран, тъй като това било последното му желание.

В крайна сметка тленните останки на Главния бяха изпепелени и прахът, поделен между съпругата и майка му.

[caption id="attachment_464828" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева прокълната от родителката на Главния[/caption]

Напрежението между двете ескалира още повече, когато Мая Илиева огласи намерението си да сключи брак с Ники Шванца. При поредната й среща с Венка тя отново я прокълнала никога да не бъде щастлива.

Въпреки, че вдовицата на Главния не вярва в поличби, наскоро се замислила, че може би клетвите на свекърва й са причината да е нещастна и затова решили да подели богатството от съпруга си с близките му, пише ПИК.