Валя Войкова аут от ТВ7 заради Кирил Домусчиев Преглеждания: 28469

Валя Войкова
0
5/5 - (1 vote)

Валя Войкова напуска медията заради шефа на Лудогорец

Валя Войкова става част от екипа на Кирил Домусчиев

Валя Войкова напуска ТВ7 заради Кирил Домусчиев! Красивата новинарка е на път да си тръгне от и без това закъсалата финансово медия и да стане част от екипа на шефа на Лудогорец. За това се шушука все по-упорито в кулоарите на медията. Войкова получила доста изкушаващо предложение да оглави отдела „Връзки с обществеността“ на бизнесмена и най-вероятно няма да се колебае и ще приеме предложението.

Валя Войкова
Валя Войкова

Още повече, че според запознати, босът на Лудогорец й предложил заплата от 10 бона на месец, която тя просто няма как да откаже. Най-вече предвид кризата, в която се намира ТВ7 след всички проблеми на Цветан Василев и КТБ. И макар Войкова да е от телевизионерките, които редовно си получавали възнагражденията, в последните месеци и нейните пари били сериозно орязани, научиха от hotarena.net.

Рейтингът на медията и съответно на предаванията й обаче падал все повече и повече и новинарката осъзнавала, че е въпрос на време заплатите им да бъдат още по-сериозно орязани.

За да се спаси от потъващия кораб ТВ7 Войкова се опитала да използва връзките си и да си издейства работа в някоя от водещите медии – бТВ и стартиращата БИТ на Ралица Василева. Твърде високите й изисквания за заплата от поне седем хиляди обаче отказали и двете медии от услугите й.

След предложението на Кирил Домусчиев обаче Войкова набързо решила да се преориентира и да остави телевизията, макар да твърдеше, че малкия екран е голямата й любов. И да се преориентира към фармацевтичния и футболния бранш, в които се вихри новият й шеф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.