Тежко: Слави Трифонов покрусен от решението на Виктор Калев!

Тежко: Слави Трифонов покрусен от решението на Виктор Калев!
4 (80%) 2 votes

Виктор Калев си взима сбогом със Слави Трифонов и зрителите, Дългия покрусен от решението му!

Виктор Калев повече няма да играе. Виктор Калев повече от два месеца не е стъпвал в „Шоуто на Слави”. Той изпаднал в депресия и отказвал да се появява на екран.

Талантливият актьор бил стресиран и все още не успявал да се примири с гафа, който сътвори след трагедията на президента Росен Плевнелиев. Малко преди да почине големия му син той изигра скеча, заради който си навлече гнева на хората.

Виктор Калев е сринат и не може да си представи, че ще играе отново

Виктор Калев е сринат и не може да си представи, че ще играе отново

Видеото обиколи социалните мрежи и Виктор Калев стана за смях и подигравки. Това не успявал да си прости актьора и затова отказвал да се явява на работа.

Публична тайна е, че от години Виктор Калев се лекува от депресия. Той изчезвал за дълго от „Шоуто на Слави”, но след определен период от време отново се появявал на работа. Сега обаче положението се оказало коренно различно.

Сега все по-упорито се мълви, че комика окончателно ще се раздели със сценичните си изяви. Нещата сега се задълбочили, особено след смъртта на сина на президента през лятото. Той считал, че вината му е непростима заради гнусните подигравки към държавния глава и затова му се случват куп неприятни неща.

Скечът хвърли в потрес цялата държава. Колегите на Калев се опитвали да го успокоят и да му внушат, че той няма вина за това, но той още повече се затварял в себе си. Комикът бил категоричен, че той си е виновен за всичко.

След което той много трудно влизал в каквато и да е роля и накрая взел решението да се оттегли от сцената завинаги.

Слави Трифонов не може да се примири с решението на любимия си актьор. Той все още таял надежда, че Виктор Калев ще се върне на сцената. Името му не е изтрито от списъка с участниците в шоуто. Дългият бил съгласен да поеме и всички разходи по лечението на Виктор Калев, само и само той отново да се върне в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар