Диляна е история: Асен Блатечки вдига палат за любимата си Катерина Горанова!

Диляна е история: Асен Блатечки вдига палат за любимата си Катерина Горанова!
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки подарява най-големия подарък на Катерина Горанова!

Асен Блатечки отново влезе в устата на медиите. Тъй като „лошото момче” на киното изобщо не обича да открехва завесата на личния си живот, той е двойно по-интересен. И по негов адрес се изписаха куп небивалици, които самия актьор разпръсна.

Защото последните две седмици лавинообразно плъзна клюката, че Асен Блатечки тайно се е врекъл във вярност на своята любовница Диляна Попова. Като я направил своя законна съпруга и то не къде да е, а в Америка.

Асен Блатечки и Катерина ще се ширят в истински палат в Банкя

Асен Блатечки и Катерина ще се ширят в истински палат в Банкя

С режисьорката Катерина Горанова Блатечки няма официален подпис. Той не заведе първата си жена до олтара, въпреки че вече имат пораснала дъщеря Катя. Но той успя да направи и второ дете. Синът му Борил обаче е плод на любовта му с красивата манекенка Диляна Попова.

Наскоро той замина за промотирането на новия си филм „Съдилището” зад океана. Заради това се пусна слуха, че с него отпътували и Диляна Попова, заедно с малкия им син Борил. Където Блатечки и Попова станали официално семейство.

Но вчера, след серия от интерпретации за личния си живот, Асен Блатечки „изплю камъчето”. Пред светския хроникьор Мон Дьо той разкри истината. Въпреки че преди това Асен Блатечки бе категоричен, че няма да коментира на всеослушание личните си отношения с майките на двете си деца.

Той каза с едно изречение, че от година и половина е разделен с Диляна. Актьорът оттогава живее при Катерина Горанова и изобщо няма никакъв брак с манекенката. Нещо повече дори – той строи огромна къща в Банкя, точно до тази на дует Ритон, в която ще живее с Горанова и щерка си.

Така той веднъж завинаги запуши устата на тези, които го направиха законен съпруг на Диляна Попова. Асен Блатечки наблегна и на професионалния си успех с участието си във филма „Съдилището”. Там той е в образа на Стефан Командарев. За която роля самия той си слага десятка. Според него това е най-успешната му игра досега в киното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар