Хороскоп на Алена за 7 декември, понеделник

Хороскоп на Алена за 7 декември, понеделник
5 (100%) 4 votes
Вижте какво вещаят планетите за първия ден на седмицата според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овенне се вторачвайте в хорските недостатъци
Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не се провалят възможностите ви за изява. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да са обмислили всички възможни плюсове и минуси – съветва в хороскопа си Алена.

Телецне е вашият ден, по-ниски от тревата и чакайте да изтече
Денят ви обещава само и единствено материални успехи. Не се надявайте на други постижения при разговори на работното място, защото няма да получите повишение и нови задачи. Следобед се очертават разправии с колегите ви. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Късметът не е с вас.

Близнаци не натрапвайте мнението си
От сутринта сте без настроение. Въпреки умората, защото сте си легнали късно, е добре да се справите със служебните си задачи. Успехът е с вас. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си.

Ракотложете планираните разговори
Понеделник ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате.

Лъв новите начинания започнете следобед
Поставете началото на нови задачи. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който ще жънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши.

11Девапомогнете на колегите си, за да не губите подкрепата им
Първият ден на седмицата ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи.

 

Везни разчитайте на колегите си
Обогатете се с нови, полезни за дейността ви знания. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с вашата работа. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация.

Скорпионуспешен ден, но с по-скромни приходи
Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинанията ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Намеренията ви да откриете собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници.

Стрелец не се напрягайте
Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в този ден – съветва Алена в хороскопа си за днес.

Козирог подгответе се за труден ден
Изживявате неочаквано труден ден. Новите идеи и действията ви за подобравяне на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби – предупреждава Алена.

Водолейдействайте самостоятелно и не се надявайте на подкрепа
Очаквайте положителни промени. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори.

Рибиприемете с усмивка иронията на съдбата
Стабилизирайте професионалните си постижения. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на съдбата, дори и ако ви се струват рисковани. Успехът е с вас – предрича Алена в хороскопа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар