Цар Киро отказа да стане филмова звезда в „Под прикритие“

Гласувайте за статията

Ромският герой цар Киро отказа да е филмов актьор, здравословни и правосъдни проблеми са причината за отказа му

Цар Киро бил поканен да участва в новите серии на „Под прикритие“. Според сценария ромът  трябвало да играе ролята на подземен бос, която много би му подхождала.  Но скандалният цигански цар заради проблемите си не рачил да се възползва от указаната му чест. А освен известността, която ще му донесе участието бил му предложен огромен хонорар, научихме от България днес.

Цар Киро отказа учасрие в "Под прикритие"

Цар Киро отказа участие в „Под прикритие“

Сценаристите на хитовата кримка се видели в чудо и тръгнали да търсят кого да сменят  Кирил Рашков. И понеже снимките били по Черноморието търсенето на заместник се съсредоточили в циганските гета в района на Бургас.

В созополското село Равадиново продуцентите изненадващо намерили своя човек. Той се казва Стефан Христов и е аматьор художник.

Заедно със съпругата си Нели имат железария в селото, от която се препитават. А остане ли му свободно време ромският художник грабвал четката и боите и се посвещавал на изкуството.

На кастинга ромът смаял продуцентите и режисьора с актьорските си умения. Както става ясно никой не е подозирал неговите заложби. Достоен бил да замени цар Киро в сериала.

Героят в „Под прикритие“, в който ще въплати Стефан е замесен с контрабанда на човешки органи и трафик на хора.  Според слуховете историята по която се снима сериалът е по действителен случай.

Интересен факт стана известен в последно време. Освен ромския художник, който ще се снима вместо цар Киро в кримката ще участва и световна гост звезда. Той ще се появи в последните три епизода. Името му се пази в дълбока тайна. Слуховете, които витаят в пространството разказват, че тайнствения актьор си е партнирал със Стефан Данаилов.

За евентуален участник в „Под прикритие“ се спрягат две известни имана. Едното е на Микеле Плачидо снимал се с Ламбо в „Октопод“. Актьорът Иън Глен е другото известно име познат на публиката от филма „Игра на тронове“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар