Джино гасне от любов по Преслава

Джино гасне от любов по Преслава
5 (100%) 1 vote

Джино е лудо влюбен в Преслава

Джино окончателно забрави Джена и вече има нова тръпка. За нещастие любовта му не е споделена. Новата любима на мургавелкото е не коя да е, а самата Преслава. Брадърът гасне от любов по нея, но не смее да си признае чувствата.

Запознати разкриха, че причината за поведението му е неговият съквартирант Станимир Гъмов. Джино знае много добре, че той е луд по Преслава и заради него не се осмелява да й се обясни в любов, категорични са приближени до финалиста в риалити продукцията.

Той се влюбил в пайнерката още в Къщата. Тя е точно неговият тип жена, убедени са приятелите му. Откакто шоуто приключи, Джино постоянно търси близост с нея. Свидетелство за това са общите им фотоси, които той качва в мрежата.

Самата Преслава признава, че има проблем с обвързването и затова предпочита да е само приятелка с мъжете, които харесва.

Интересни са коментарите под една от общите снимки на Джино и Преслава. Приятел на нашенеца пише, че са страхотна двойка и дори се обръща към него с думите да не губи време й предложи връзка. Джино е харесал коментара на приятеля си, което означава, че е съгласен с него. За разлика от него, Преслава не е коментирала фотоса. Поведението й навежда на мисълта, че тя е безразлична към него.

Джино

Джино лудо влюбен в Преслава

Запознати коментират, че има шансове между нея и Джино да се случи нещо, тъй като той отговаря на всички критерии на пайнерката за мъж. Междувременно Гъмов потвърди, че всичко между него и пайнерката е било просто театър.

Той заяви, че отношенията им са чисто приятелски и всичко между тях е било майтап.

Още от самото начало зрителите заподозряха, че всичко между тях е театър, тъй като Преслава едва ли би обърнала внимание на мъж като Гъмов, пише „Всеки ден“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар