Венета Райкова проговори за най-тежките си мигове

Венета Райкова проговори за трудните мигове, които няма да забрави никога. Тя беше гост в "Търси се" и за пръв път проговори в ефир за нещо, което дълго време пазеше в тайна. Блондинката призна, че тя и Тишо са били пред развод. Драмата се разиграла две години след като сключили брак. Тогава все още на бял свят не се беше появил сина им Патрик.

Повод за разкритието й стана поздрава от писателката Людмила Филипова. Оказа се, че двете с Венета Райкова са много близки и писателката е била единственият човек, който е бил запознат с драмата на блондинката.

Молба за развод подал Тишо, а тв водещата се изнесла от семейното им жилище след случилото се. Тъй като апартаментът, в който семейството живее в момента, все още не бил готов, блондинката била първата, нанесла се с кооперацията.

Тя разказа, че когато се нанесла в кооперацията все още нямало ток. Въпреки липсата на елементарни удобства, Венета Райкова не се замислила дори за миг дали да се изнесе от семейното жилище, след като научила, че Тишо е подал молба за развод.

Тв водещата сподели, че една вечер Людмила Филипова я откарала да дома й с автомобила си. Писателката й предложила жилището си, докато кооперацията бъде издадена в завършен вид. Но Венета Райкова отказала. Въпреки това тя не крие, че Людмила е била човекът, на чието рамо е плакала през този мъчителен период от живота си.

[caption id="attachment_464730" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова си отмъщава на Тишо за развода[/caption]

На въпроса дали съжалява за случилото се, блондинката отговори, че тя не е подала молба за развод и трябва да съжалява този, който го е направил.

Венета Райкова допълни, че от тогава си отмъщава всеки ден на Тишо и за миг не е отказала от идеята да го накаже за случилото се, пише БЛИЦ.