Жени Калканджиева притесни близките си, вижте по колко пие вече!

Жени Калканджиева притесни близките си, вижте по колко пие вече!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева пие все повече, близките й притеснени от този факт!

Жени Калканджиева става все по-зависима от алкохола. Шефката на „Визаж” не спира да купонясва всеки уикенд в столични заведения.

Затова тя се явява все по-подута в студиото на Ники Кънчев. Красавицата е една от коментаторите в студиото за Биг Брадър Ол Старс, но заради редовното пиене се появява все по-надута. Дори и професионалните гримьори на Нова телевизия не могат да скрият подутините й по лицето.

Хубавата Жени Калканджиева става все по-подпухнала, не спира да се налива

Хубавата Жени Калканджиева става все по-подпухнала, не спира да се налива

Жени винаги се появява пред водещия на реалите формата с развеселена физиономия и пламнал поглед.

Според близки до обкръжението на Жени Калканджиева тя не спирала да гуляе още от началото на лятото. Купонът за нея и приятелките й, с които се черпи всяка събота и неделя не е спрял оттогава. Тя се напива или със свои бизнес партньорки или с момичета от нейната модна агенция.

В компанията им обаче липсва мъжко присъствие. Хубавицата поглъща по две бутилки шампанско. На другият ден я преследва зверски махмурлук и силно главоболие, но въпреки тези неудобства, Калканджиева не е спряла да се налива от толкова дълго време.

Жени Калканджиева залита по чашката здраво, подобно на своя съпруг Тачо. Той също не е спрял да пие и непрекъснато е наквасен, като минава от едно заведение в друго.

Преди той пиеше все по баровски заведения, след като спечели някой и друг лев от участието си във ВИП Брадър заедно със съпругата си Жени Калканджиева. Сега, поради липса на средства той пак пие редовно и здраво, само че този път по квартални кръчми, поради липса на достатъчно финансови авоари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар