ЧЕСТИТО! Ким Кардашиян и Кание Уест си имат момченце

Гласувайте за статията

Риалити звездата Ким Кардашиян стана майка за втори път, красавицата роди момченце

Ким Кардашиян роди бебето в ранните часове на пети декември. Щастливият момент е настъпил часове след като звездата пусна послание в социалната мрежа към очакваната втора рожба.
Ким Кардашиян

Ким Кардашиян си направи селфи и под фотото написа „Очаквам те, когато и да се появиш!“.

След по-малко от 24 часа риалити звездата роди бебето, което се появи на бял свят без никакви проблеми. От екипа на Кардашиян съобщиха, че бебето и майката са добре.

Ким изкара проблемна втора бременност. Лекарите се съмниха, че майката е болна от диабет. В последните дни на бременността Кардашиян се оплакваше, че краката й са започнали да се подуват, а самата тя толкова наедря, че изглеждаше сякаш ще се пръсне по шевовете.

Освен това бебето бе в такава поза, че може би щеше да се наложи цезарово сечение.

За щастие дни преди раждането лекарите извършиха сложна медицинска процедура и обърнаха бебето в подходяща позиция да се роди по естествен път. Резултатът не закъсня и Ким и Кание вече си имат наследник от мъжки пол.

Ким Кардашиян и таткото Кание веднага се похвалиха в социалната мрежа и написаха „Той е тук!“.

Двамата родители имат по-голяма дъщеричка родена през 2013 година, която се казва Норт.

Не става ясно как ще се казва бебето. Припомняме ви, че при раждането на Нори Ким и Кание умуваха цяла седмица какво име да изберат за първородната си дъщеря.

Ким Кардашиян с малката Норт

Ким Кардашиян с малката Норт

Ким Кардашиян държеше в течение своите фенове какво се случва с нея през втората й бременност. Тя сподели, че е имала проблеми със забременяването, но е горда, че не използва сурогатна майка за второто си дете.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар