Азис превзе и CNN: Вече съм световна звезда!

Гласувайте за статията

Азис сензация в Турция, канят го и в CNN даже

Азис се превърна в сензация в Турция. Известния изпълнител сподели, че е най-щастливия човек на света, след като го поканиха да гостува в турския клон на CNN. Певецът бе толкова щастлив от този факт, че дори се щракна пред студиото, а по-късно сподели снимки и от гостуването си там.

Както е известно, ромския славей се радва на огромна почит в югоизточната ни съседка и по слава може да се мери вероятно само с Таркан. Самият той не скри вълнението си от вниманието, което му оказват, щастлив, че може да се нарече международна звезда. И докато в Русия сбъркаха певеца от подигравки заради хита му „Мразиш“, който обаче го превърна в любимата им пародирана звезда, то в източната държава изпълнителят се радва на огромна популярност и е едва ли не институция там.

И докато ориенталския стил на певеца се хареса в съседната нам държава, то в Македония той определено провокира повече смях, отколкото респект, както и в България. Но както самият изпълнител признава, в собствената си страна никой не е истински оценен.

Що се отнася до успеха му в турския канал на CNN Азис не крие, че е невероятно щастлив от факта, че български изпълнител е спечелил подобно уважение от страна на публиката в съседната нам държава.

Азис звезда и в турския CNN

Азис звезда и в турския CNN

„Не съм ли най-щастливия човек на земята“, сподели вълнението си певецът, а малко след края на шоуто, добави „Знаех си, че един ден ще успея да стигна и до тези телевизии“.

Изпълнителят стана по-известен и от Таркан в Турция

Изпълнителят стана по-известен и от Таркан в Турция

Певецът открай време преследва голямата си амбиция да бъде световна звезда и да получи международно признание. Мечтата му е да надмине по успех Бионсе и Мадона, но засега май ще трябва да се задоволи само с Балканите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар