Кобрата постоянно засвидетелства любовта си към Андреа с малки и не толкова малки жестове

Кобрата постоянно прави жестове на Андреа - понякога малки, а друг път не толкова малки. Пример за това е поредният жест, който той направи към любимата си. Боксьорът изненада фолкаджийката със скъп подарък. Той й подари чисто нов джип, научи "Блясък".

Запознати разкриха, че този път той решил да й направи подарък без повод и да достави удоволствие. Като един истински кавалер Кобрата мисли за комфорта на своята любима. Поради това той реши да подмени колата и с нова, по-луксозна.

Тузарският джип, който струва над 200 000 лева, е в ръцете на блондинката от няколко дни. Старото й возило също беше "Порше", но по-стара серия и едва ли разполага с поне половината от екстрите, които има този джип.

Според запознати цената му надхвърля 200 000 лв - толкова струва базовият модел. Тъй като Кубрат Пулев не се скъпи за  Андреа, по всяка вероятност й е купил джип с всички екстри.

Боксьорът явно харчи повече за любимата, отколкото за себе си и това си личи. Той също има нужда от нов автомобил, тъй като не е сменял своя от две-три години.

И докато Андреа фучи с новия си джип, Кобрата няма намерение да си купи нова кола. Вместо това той предпочете да изненада любимата си.

[caption id="attachment_465302" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа с джип за 200 000 лв от Кобрата[/caption]

Напоследък боксьорът е насочил цялото си внимание към спортния център, който създаде заедно със своя брат. Боксьорът влага всичките си спестявания там и се надява скоро в бъдеще инвестицията му да има възвръщаемост.

Андреа също направи важна стъпка в кариерата си. Изпълнителката се раздели с продуцентите си и започна кариера като самопродуциращ се изпълнител. Любимата на Кобрата се раздели с "Пайнер" по не особено приятен начин. След раздялата им последваха взаимни нападки и остри критики един към друг.