Лора Крумова нарушава закона и очевидно това не й прави никакво впечатление

Лора Крумова гази закона и очевидно това не я смущава. Папараци на "Всеки ден" засякоха блондинката в нарушение. Тв водещата дава лош пример, говорейки по телефона, докато шофира.

В четвъртък сутринта тя напуснала дома си, както обикновено, отбелязва изданието. Малко след качването в автомобила си, тя започнала да говори по телефона. Разговорът й продължил дълго, като през цялото това време на Лора Крумова изглеждала напълно спокойна. Тв водещата дори за миг не изпитала притеснение от факта, че нарушава закона, говорейки по телефона, докато шофира.

Но за сметка на това нарушение тв водещата стриктно изпълнява друга точка от закона. Още при влизането си в автомобила тя поставя предпазния си колан - нещо, което куп известни личности не правят.

Изданието отбелязва, че Лора Крумова е била облечена с жълтото яке, което напоследък й стана любимо. Преди няколко дни тя се върна от Барселона, където беше няколко дни със своята приятелка и колежка Галя Щърбева. Преди да замине за Испания тя реши да обнови гардероба си. Част от новите попълнения в гардероба й е именно коментираното жълто яке, с което тв водещата напоследък не се разделя.

[caption id="attachment_464617" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова нарушава закона[/caption]

Преди време папараците на Николета Лозанова я заловиха в друго нарушение. Тв водещата се качи зад волана на джипа си след като изпи няколко чаши вино в известен столичен ресторант заедно с дружката си Галя Щърбева.

Запознати от обкръжението на блондинката разкриха, че често се случва тя да кара след като е употребила алкохол. Те разказват, че Лора Крумова не прави и крачка без автомобила си и често се случва да сяда зад волана му на няколко чаши вино. Блондинката никога не ползва услугите на дринк енд драйв и предпочита сама да управлява автомобила си, пише "Всеки ден".