Нечовешко: Виж какво се разиграва в Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Диви скандали в Биг Брадър Ол Старс и тази вечер
0

В Къщата на Биг Брадър Ол Старс вече не се търпи, скандалите и интригите са нечовешки!

Къщата на Биг Брадър Ол Старс се тресе от скандали. Около двамата силни играчи в нея Евгени Минчев и Ваня Червенкова се увъртат почти всички останали съквартиранти. Паркетният лорд се опита да навре в миша дупка Борислав Атанасов.

Левентът от Казанлък се умилква около светският хроникьор, но не е толкова лесно да му изкопчи прошката. Въпреки че дава вид, че си комуникира с мускулестия бизнесмен, хапливият Минчев си има едно на ум от комуникацията си с Боби Къртицата.

Диви скандали в Биг Брадър Ол Старс и тази вечер
Диви скандали в Биг Брадър Ол Старс и тази вечер

Той винаги е нащрек около него и не пропуска да намери повод да го захапе подобаващо. Последният им уж мирен разговор отново мина войнствено. Накрая пиарът на звездите заядливо му подметна да си измие зъбите, защото му миришела устата.

Освен това той скастри грамадата с тяло на Аполон да не вика толкова силно на висок глас. Той му каза, че като се изразява така гръмогласно му се нарушава вътрешния мир и хармония и затова иска да е малко по-тих и внимателен.

След това подхвана и Зарко. Бившият на певицата Десислава влезе в Къщата с мисия. Биг Брадър иска да разиграе драмата около любовната авантьора, която беше между поп фолк звездата на „Пайнер” и ММА боецът.

Двамата бяха заедно четири години, но от около половин година вече не са двойка. В Къщата на Големия брат блондинката обвини бившия си, че я зарязал точно на Нова година и то заради кариерата.

Точно в тази суматоха по изясняване на чувствата Зарко бе подложен на разпит от Соня Колтуклиева. Видял това, Евгени Минчев бащински го извика, като предупреди младока, че тази „лелка” ще използва всичко, което й сподели срещу него.

Преди това Десислава също възропта, макар и зад гърба на устатата журналистка. Тя се оплака пред Ваня Червенкова, че Соня й намекнала, че Джаферович бил влюбен в нея, а тя не забелязвала. Десислава каза пред най-доверения си човек в Къщата, че не може да разбере каква е играта на Соня, за да говори такива безумия.

Соня Колтуклиева също се оплака пред Боби Атанасов. Пред него тя сподели, че Евгени Минчев я иска „мъртва”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.