Жестокост: Ненчо Балабанов разплака Йоанна! (Нужно ли беше да стигне дотам?!)

Жестокост: Ненчо Балабанов разплака Йоанна! (Нужно ли беше да стигне дотам?!)
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов съсипа Йоанна Драгнева с тежки думи, заявени публично. Необходимо ли беше да стигне дотам?!

Ненчо Балабанов призна, че с Йоанна Драгнева вече не са двойка. Връзката между имитатора на Бойко Борисов и певицата беше на талази. Тя имаше не само приливи, но и отливи.

До момента когато окончателно приключи. Това си призна самия актьор. Той написа послание в социалната мрежа, като заяви категорично, че двамата са разделени окончателно. Думи, които жестоко жегнали певицата и я разплакали, споделят близки.

Ненчо Балабанов оповести публично истината за Йоанна и връзката им, което разстрои хубавицата

Ненчо Балабанов оповести публично истината за Йоанна и връзката им, което разстрои хубавицата

Ненчо Балабанов не иска да има спекулации на техен гръб, затова написа, че двамата се разделят, но си остават приятели. Певицата вече е и общински съветник от квотата на Герб. Затова актьорът й желае попътен вятър и всичко добро по новото й поприще.

Той обеща тържествено, че ще продължава да я подкрепя и като колега, и като близък другар. Думите му се приеха изключително положително от потребителите на нета. Той получи одобрение за смелата си постъпка и от своите многобройни фенове.

Връзката на Ненчо Балабанов и Йоанна започнала тайно. Първи ги надушиха папараците на Николета Лозанова. Двамата обаче успяха да останат заедно само един сезон. Връзката им започна преди година около работата им по съвместната им двуетна песен „Дай ми време”.

Тогава Йоанна Драгнева заяви, че двамата с имитатора на министър-председателя подготвят още няколко проекта. Ненчо Балабанов освен кариерата си на артист, започна да се занимава и с музика. Той беше участник в „Като две капки вода”, в което стана фаворит.

Ненчо Балабанов вече има един брак зад гърба си. Той има и син от бившата си съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар