Асен Блатечки потвърди горещата клюка по негов адрес

Асен Блатечки потвърди една от горещите клюки, която се появи преди няколко дни. Столично издание разкри, че актьорът е узаконил връзката си с Диляна Попова, с която ту се събираше, ту се разделяше. В момента вестта за брака му е една от коментираните теми в гилдията. Актьорът потвърди пред свой колега, че двамата са се венчали.

Той дори направи двусмислено потвърждение пред медията, която публикува вестта. Той отговори на репортерите на изданието с думите, че са свободни да пишат това, което има харесва, но важното е, че той е щастлив и не им дължи обяснения.

С това той потвърди, макар и двусмислено вестта.Фактът, че лошото момче на българското кино не отрече това твърдение, е достатъчно красноречив, че казаното от него е истина.

Актьорът пътува до САЩ в началото на миналия месец заедно с майка на сина си. С тях беше и малкият Борил. Причината за пътуването му до Америка е рекламата на "Страшилището" - българският претендент за "Оскар". Тримата пристигнали в САЩ на 9 ноември. Само три дни след това двойката сключила брак.

Диляна Попова и Асен Блатечки решили, че е най-добре в този щастлив за тях миг да бъдат сами. На сватбата им присъствал единствено техният син, който се държал като същински кавалер. Малкият изгледал кротко сватбата на родителите си.

[caption id="attachment_464514" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки призна за брака си с Диляна Попова[/caption]

Двойката подготвила всичко от България. Още преди да заминат двамата актьори проверили, че браковете там се признават у нас. Младоженката подготвила и тоалета си от тук. Тя заложила на елегантна бяля рокля, прилепнала по тялото.

Тоалетът подчертавал перфектно мерките й. Диляна Попова успя да влезе бързо във форма след раждането на сина й. Красавицата си върна манекенските мерки седмици след като стана майка, пише БЛИЦ.