Как Роберто Методиев свали 30 кила за половин година?

Как Роберто Методиев свали 30 кила за половин година?
5 (100%) 1 vote
Вижте метода на отслабване на ясновидеца Роберто Методиев

25-годишният Роберто Методиев, нашумял с участието си във втория сезон на предаването „Ясновидци“, е направо неузнаваем. Феноменът е успял да отслабне с цели 30 килограма само за 6 месеца – разкрива „Уикенд“.

Гадателят, който успешно пътува в миналото и бъдещето, се е подложил на диета, за да свали излишните килограми. По Великден закръгленият Роберто Методиев осъзнал, че има нужда от спешна диета и сваляне на излишните килограми. Макар че от дете не обичал сладкиши, ясновидецът успял да достигне до критичните 115 кила. Потърсил помощта на столична диетоложка, която му изготвила индивидуален режим. Тя установила, че най-голямата му грешка досега била, че се е хранел само веднъж на ден, на за сметка на това обилно и то предимно вечер – отбелязва изданието.

„Беше станало страшно! Ядях всичко, което ми попадне. Сега закуската ми включва разнообразни плодове, ядки и кисело мляко. Втората закуска е с кафе и малко сурови ядки. За обяд предпочитам салатата. Следобедната закуска е с плод, фреш и сурови ядки. Вечерята ми е с месо или риба и салата. Тренирам по 3 или 4 пъти в седмицата, като задължително една от тренировките ми е само кардио. За 6 месеца успях да отслабна с 30 килограма и се чувствам повече от страхотно“ – споделя пред изданието ясновидецът Роберто Методиев.

Роберто Методиев вече влезе във форма

Роберто Методиев вече влезе във форма

Помогнала му и италианска добавка за отслабване. За нея прочел в руската преса – с помощта на добавката звездата Алла Пугачова смъкнала 34 кила.
„Номерът е, че това са фибри, които увеличават обема си до 200 пъти в стомаха, но без да издуват корема. По този начин намаляват чувството за глад и създават усещането за ситост“ – споделя гадателят пред изданието.
Тайната на драстичното му вталяване се криела най-вече в промяната му на мислене. Ясновидецът Роберто Методиев е убеден, че със силна воля и мотивация всеки е готов да направи чудеса с фигурата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар