Утрепа ни: Преслава разкри в кого е истински влюбена!

Утрепа ни: Преслава разкри в кого е истински влюбена!
5 (100%) 1 vote

Преслава и Фики Стораро отново заедно, Гъмов и сие са били само за парлама!

Преслава и Фики Стораро отново се награбиха. Двамата се оказаха опасно близки зад сцената на зала „Арена Армеец. Те пяха по повод 14-ия рожден ден на Планета Тв.

Концертът се проведе в софийската зала, където са присъствали около десет хиляди зрители.

Преслава не е пленена нито от Гъмов, нито от Джино, а само от ФикитУ

Преслава не е пленена нито от Гъмов, нито от Джино, а само от ФикитУ – странно, но факт!

Преслава и синът на Човека глас били от последните изпълнители. Двамата използвали времето зад кулисите, за да са непрекъснато заедно.

Поп фолк дивата и певеца на годината не спирали да си правят общи селфита и да се закачат, въпреки че колегите им ги гледали доста учудено.

След концерта, на афтърпартито добричлийката и младия певец не се отделили един от друг. Те непрекъснато танцували заедно, смеели се, целували се и изобщо се държали доста дръзко и провокативно.

Според колегите им от музикална компания „Пайнер” те наистина са си двойка, защото не се отделяли и за миг един от друг. Вероятно, чувствата, които певицата демонстрира към актьора Станимир Гъмов наистина не са били истински.

Нейната голяма любов засега се оказва Фики Стораро. Дори плъзна слух, че двамата живеели под един покрив. Дали това е истина не се разбра, но определено Фики и Преслава не се държат нито колегиално, нито приятелски, а помежду им бушуват повече страсти.

На миналото афтърпарти близостта на Преслава и Фики Стораро предизвика меле. Тогава двамата отново танцуваха плътно залепени един към друг, като демонстрираха и топли чувства. В този момент в дискотеката нахлу бившото гадже на звездата на „Пайнер” Жоро Бирмата.

На ревнивецът изобщо не му се понравила близостта между неговата екс приятелка и младия певец и той се развихри из нощното заведение. Единствено намесата на охраната не позволи да се случат по-опасни неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Утрепа ни: Преслава разкри в кого е истински влюбена!”

  1. racho

    Дек. 03. 2015

    ima I NAIVNI MOMICHETA NO TOVA PRESLAVA E PROSTO GLUPAVO

Добавете коментар