Бомба: Разкриха голямата измама на Десислава и Зарко!

Бомба: Разкриха голямата измама на Десислава и Зарко!
5 (100%) 2 votes

Десислава и Зарко Савов измамиха всички – това ли се получи на практика?!

Десислава и Зарко Савов са разконспирирани. Голямата драма на поп фолк звездата на „Пайнер” е разкрита. Зрителите обаче изобщо не повярваха на покъртителните сцени между нея и гаджето й, ММА боецът Светлозар Савов.

Припомняме, че спортиста влезе в Къщата, а появата му разтърси из основи блондинката. Тя почти припадна в ръцете на Ваня Червенкова при вида на екс любовника си. Двамата имаха четиригодишна любов и преди половин година окончателно се разделиха.

Десислава и Зарко разиграват добре скалъпен сценарий?!

Десислава и Зарко разиграват добре скалъпен сценарий?!

Десислава обаче още не може да го забрави, въпреки че се опитва да го направи по всякакъв начин. Но снощната драма, при която гласовитката се раздираше от чувства бе определена от зрителите като поредната измама на Биг Брадър и театър от страна на звездата на „Пайнер”.

След като успяха да измамят аудиторията на Големия брат с уж любовната история между Преслава и комика Станимир Гъмов, сега на ред са Десислава и Зарко. С тази нова любовна драма те гонят само рейтинг в Биг Брадър Ол Старс, недоволстват хората.

Според тях Десислава изиграла мелодрама за срещата си с мускулестия 27-годишен спортист и въпреки че изглеждало отстрани, ме плаче, тя не проляла и сълза. Той пък също не бил толкова стресиран от влизането си, а прекрачил прага на Къщата заради тлъста комисионна.

Заради тридесетте бона Зарко се навил да влезе вътре, тъй като го бил закъсал финансово, защото като гадже на Деси се облажавал от парите й, гласи поредната клюка.

Форумци негодуват, че Десислава е правила театро и вместо да плаче искрено, тя се подсмихвала лукаво. Зрителите роптаят, че продуцентите ги взимат отново за лукови глави, които могат да лъжат и мамят, както им се иска.

Цялата истина е, че между Десислава и Зарко отдавна не грее пламъка на любовта. Двамата са затворили окончателно тази страница от живота си, твърдят близки приятелки до фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар