Венета Райкова се маха от ТВ7? (Вижте в коя медия отива)

Венета Райкова се мести в бТВ
0

Венета Райкова сама намеква, че е на път да смени медията

Венета Райкова планира да се измести от ТВ7

Венета Райкова се маха от ТВ7! Този слух все по-упорито циркулира из родното медийно пространство, а самата водеща не прави нищо, за да го опровергае. Дори напротив. Според запознати бившата „гореща“ водеща е на път да смени медията и да стане част от бТВ.

Венета Райкова се мести в бТВ
Венета Райкова се мести в бТВ

От доста време блондинката се канела да направи рокадата, но просто изчаквала да й изтече договора с ТВ7.

Самата тя на няколко пъти намеква, че ще стане част от бТВ. Първо, прие поканата на предаването на медията „Фермата“ да бъде един от коментаторите в живото им студио.

Сега се разбра, че Райкова ще бъде гост и в друго предаване на телевизията – „Търси се“. А както знаете, бТВ и изобщо медиите у нас, нямат практика да канят лица на други телевизии. Така че нищо чудно водещата наистина да води преговори с медията и в най-скоро време да я видим там на екран.

Към момента и двете страни отказват да коментират слуховете като нито ги потвърждават, нито ги отхвърлят. Не е ясно и като водеща на какво предаване ще видим Венета.

Както знаете, вечерното шоу за уикенда е заето от Николета Лозанова и таблоидът Папараци. Които всъщност бяха предпочетени пред Венета в медията. Когато стана ясно, че Райкова се маха от Нова ТВ, а Николета – от ТВ7.

Тогава Иван и Андрей подписаха договор с бТВ и взеха и протежето си Николета с тях и се наложи Райкова да се премести в ТВ7, където прави не особено успешното „Дневникът на Венета“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.