Ожесточена война в Биг Брадър Ол Старс

Ожесточена война в Биг Брадър Ол Старс
5 (100%) 1 vote

Нервите на съквартирантите са опънати до краен предел

Зрителите на Биг Брадър Ол Старс ще станат свидетели на ожесточена война тази вечер.

В дейли епизода ще видите грандиозния конфликт, който се разгоря между журналистката Соня Колтуклиева и пиарът Евгени Минчев.
Разбира се това не е нищо изненадващо като се има предвид, че финалът наближава. Тогава отношенията между съквартирантите винаги стават доста изострени, тъй като всеки един от тях смята, че е най-достойният за голямата награда.

Нервите на съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс са опънати като корабни въжета и ще се скъсат при най-малкия ветрец. При всеки малък повод се стига до грандиозни скандали, нападки и словесни обиди.

Нервите на съквартирантите са опънати до краен предел

Нервите на съквартирантите са опънати до краен предел

В Биг Брадър Ол Старс вече се оформиха ясно двата лагера, между които има доста тежка вражда – този на Евгени Минчев и Ваня Червенкова срещу Борислав Атанасов и Соня Колтуклиева.

Тази вечер ще гледаме как съюзниците правят подготовка за полуфиналната битка. Те ще подложат на дълбок анализ всички събития, които са се случили до момента в Биг Брадър Ол Старс и ще се опитат да направят прогноза за начина, по който ги възприемат зрителите и враговете им.

Припомняме, че миналата седмица обстановката в Биг Брадър Ол Старс се нажежи до краен предел покрай „Пощенската кутия на номинираните”. Всяка една от звездите в къщата чу за себе си доста нелицеприятни неща и освен това бяха заставени да отговарят на изключително пиперливи въпроси.
Напрежението в къщата тази вечер ще се нагнети допълнително и от факта, че предстоят първите номинации очи в очи. След тях ще стане ясно кои ще са първите финалисти в Биг Брадър Ол Старс.

Няма никакви съмнения, че враждуващите лагери ще си изкарат всички кирливи ризи на показ. Въпросът е на коя страна ще застанат Деси Слава и Ваня Джаферович, които досега все още успяват да запазят неутралитета си.
Като бонус към всичко това, зрителите на шоуто ще имат възможността да изгледат докрай романса между Деси Слава и Зарко, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар