Юксел Кадриев запозна новата си изгора с един от най-добрите си приятели

Юксел Кадриев отново се носи на крилете на любовта. Тв водещият, който определено няма успех в любовта, вече може да се похвали с нова тръпка. Настоящата половинка на новинаря е пълна противоположност на бившата му приятелка. Близо година продължи връзката му с тайнствена брюнетка, значително по-млада от него.

Новата приятелка на тв водещия е блондинката, приличаща на модел от списанията, научи Ретро.бг. Папараци на изданието засякоха тв водещия в ресторант в близост до дома му заедно с изгората му.

[caption id="attachment_464421" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев заби блондинка[/caption]

Юксел Кадриев беше поканил и един от най-добрите си приятели на вечерята. Очевидно е, че не крие връзката си с тайнствената блондинката. Напротив, афишира с нея. Показателен за това е фактът, че тв водещият е решил да вечеря с нея в едно от тузарските заведения в квартал "Борово", където голяма част от клиентите са известни личности.

Изгората на новинаря изглежда безупречно. Очевидно е, че блондинката държи на външния си вид - косата й беше стилно фризирана, а ноктите лакирани в актуалните за сезона пастелни тонове, отбелязва изданието.

[caption id="attachment_464420" align="alignright" width="170"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев на вечеря с новата си любима[/caption]

Като допълнение към перфектния й грим, прическа и маникюр са двете корекции, които блондинката има по себе си. Освен силикона в бюста, тя е уплътнила и устните си с хиалуронова киселина.

Огнената блондинка определено държи на външния си вид. За срещата със своя любим тя решила да заложи на прилепнала къса пола, разкриваща перфектните й крака.

Очевидно екранният партньор на Виктория Петрова вече е успял да превъзмогне раздялата си с Бонка и ударите, които бившата му нанесе.

Малко след като стана ясно, че двамата съпрузи се разделят, Бонка разкри скандални факти от миналото му.

Тя заяви, че той е има връзки с мъже, сред които и Евгени Минчев. Паркетният лъв също потвърди това.