Джино шашна всички: Ето с какво се захвана!

Джино шашна всички: Ето с какво се захвана!
3 (60%) 2 votes

Джино Бианкалана започна да го раздава като бялата лястовица!

Джино Бианкалана се зае с благотворителна кауза. Шампионът на ВИП Брадър обикаля домове и училища за деца в неравностойно положение и им помага.

Той няма намерение да спре с инициативата си. Джино Бианкалана имал желание да си изчисти имиджа, който му изградиха в шоуто. Джино не искал да го смятат за онзи празноглав плейбой, за който го мислили преди.

Джино Бианкалана ще го раздава благотворително - докога ли?!

Джино Бианкалана ще го раздава благотворително – докога ли?!

Явно Бианкалана наистина се оказа човек с голямо сърце. Той искал да вложи парите си в доста по-смислени неща, отколкото да ги пръска безсмислено по заведения и по забивки с разни мадами.

Бившият на Джена не искал да го имат само като плейбой и американски богаташ, който се фука с финансови просперитет. Затова той щедро раздавал от хонорара си на хора, които имали повече нужда за пари от него.

Джино успя да покаже и част от себе си в къщата на Големия брат затова и получи любовта на народа. Въпреки че не беше известен колкото останалите звезди вътре, 32-годишният мъж покори хората със своята чистота, сърдечност и липсата на всякакво звездеене, заради високия си икономически статус. Затова и грабна наградата и стана фаворит в шоуто.

Джино пожела да остане известно време в родината си именно заради тази идея. Таой заминал за Америка на 18 години, заедно със семейството си, което спечелило зелена карта. Там те имат проспериращ бизнес с тирове и в момента се радват на добър икономически статус.

Джино влезе в Къщата на Големия брат като бивш годеник на поп фолк дивата Джена. Двамата се запознали в Америка, където певицата имала турне. След което станаха гаджета, а накрая Джино й подари скъп годежен пръстен. Все пак двамата се разделиха, като слуховете за разсъхване на отношенията им са различни.

Според един от тях Джино се водел все още женен за италианката Дейна, с която сключил брак, за да получи тя гражданство. За което броила на българина солидна сума пари и всеки месец му изплащала солидна издръжка. После тръгна клюката, че досега плейбоя е вкарал в леглото си около четиристотин мадами. Именно това Джино искал ад изчисти, като помага на бедните и онеправданите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар