Хронология на кошмара й: Ето какво причини Зарко на Десислава!

Хронология на кошмара й: Ето какво причини Зарко на Десислава!
5 (100%) 1 vote

Зарко изоставил Десислава навръх Нова година, което съсипало певицата!

Десислава бе искрена, като каза, че връзката й със Зарко агонизирала. Думите й се потвърдиха, след като ММА боецът влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс без никаква предварителна заявка.

Това се случи след номинациите, а певицата за малко не припадна при вида на гаджето си. След като мъжът, с когото двамата ту се събират, ту се разделят влезе в Къщата, тя не издържа и се разплака. След което започна да му крещи неистово.

Десислава преживя истински ад във връзката си със Зарко

Десислава преживя истински ад във връзката си със Зарко

Само дни преди това тя обясни на съквартирантите си, че двамата се разделили, защото Зарко я обвинил в предателство. То било заради решението й отново да се върне в „Пайнер”. Въпреки че тя му обяснила, че така има по-големи шансове за повече изява и средства, за да издържа детето си, той не й повярвал.

А я обвинил, че поставя кариерата пред семейството. След което се нацупил, а тя трябвало да изминава в продължение на месец разстоянието от 330 км, защото той отказвал да идва в София, а си стоял в родния град Русе.

Затова Десислава остана удивена за какво Зарко е прекрачил прага на Къщата. Тя заяви, че с този характер и инат й е още трудно да повярва. Певицата обясни, че заради него е пропушила.

После Десислава се оплакала, че боецът я оставил преди Нова година. Тя изкрещя, че на всички, на които обяснила защо го направил я взели за луда. Те подозирали, че защото е по-млад от нея я оставил, тъй като си намерил друга, а чалга певицата му била омръзнала.

Никой не вярвал, че кариерата й е причина за неговото решение. Въпреки желанието си да каже това пред цяла България, той отклони темата, като каза, че сега не е мястото за подобен род откровения. И че тя знаела за какво става въпрос, другите били без значение за техните взаимоотношения.

Все пак Зарко призна, че няма друга жена в живота му. Десислава се скри в спалнята, за да плаче на воля. В ролята на утешители влезнаха Ваня Червенкова и Евгени Минчев. Те казаха, че щом е дошъл, значи още я обича.

Пред лорда Десислава призна, че той наистина е голямата й любов. В същото време Боби Атанасов и Соня Колтуклиева обработваха Зарко, като му казаха, че Деси все още го обича силно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар