Миската Марина Войкова проговори след чутовния скандал, който се разрази покрай нея

Марина Войкова, която стана Мис България преди няколко дни, проговори за скандала. Малко след като стана ясно, че тя е спечелила конкурса, в медиите се появиха твърдения, че 21-годишната моделка крие предизвикателни фотоси. По регламент моделките с подобни снимки, нямат право да носят титлата и короната им се отново. Това вече се случи с Теди Бургазлиева, която се наложи да върне короната.

Марина Войкова коментира пред "Българи днес" искането на християнската организация "Света Петка" тя да се откаже от титлата си и да върне не само короната, но и стипендията от 8 000 евро, която получи.

Миската не отрече за съществуването на тези снимки. Тя заяви, че те са част от портфолиото й от година и половина и са качени дори на сайта в агенцията, към която работи. Марина Войкова заяви, че в тези фотоси няма нищо нередно. В началото и тя самата не била готова за подобна фотосесия. Моделката е категорична, че без тези фотоси, не би било възможно да направи кариера.

Марина Войкова каза, че не съжалява за тези снимки и не в подеведението на организацията няма нищо християнско. Тя е категорична, че няма да се откаже от титлата си и ще продължи да гради кариера в модата.

Красавицата от Елин Пелин сподели, че покрай случващото се чувства като престъпник. Тя е убедена, че всяка друга претендентка от конкурса, която би стигнала до нейното място, би станала обект на атаки.

[caption id="attachment_464439" align="alignright" width="300"]Марина Войкова Марина Войкова е категорична, че няма да върне короната[/caption]

21-годишната дама сподели, че сърцето й не е свободно, но отказа да сподели подробности около личния си живот.

Напомняме Ви, че християнското сдружение заяви, че ако Марина Войкова не върне доброволно короната, със случая ще бъде запознат омбудсманът на републиката.