Нови скандални разкрития за Цветан Василев Преглеждания: 10234

Според Михнева банкерът отдавна е напуснал Сърбия
0
5/5 - (1 vote)

Според Михнева банкерът отдавна е напуснал Сърбия

Изплуваха нова порция скандални разкрития за провалилия се банкер Цветан Василев.

Оказва се, че банкерът, който доведе КТБ до фалит и за когото всички знаехме, че се подвизава в Сърбия, е избягал и от там. Журналистът Маргарита Михнева разкри тази информация в ефира на TV7, подчертавайки, че е научила тази новина след проведено разследване и пътуване до Швейцария.

Тя припомни, че именно там съдят жената на фалиралия Цветан Василев за пране на пари.
Михнева обаче не разкри къде се подвизава в момента злополучният банкер.
Тя видимо се подразни на водещата Диана Радева, която непрекъснато я прекъсваше, лишавайки я от възможността да разкаже за скандалните си разследвания, пише Блиц.

Според Михнева банкерът отдавна е напуснал Сърбия
Според Михнева банкерът отдавна е напуснал Сърбия

Припомняме, че България поиска от Сърбия екстрадирането на Цветан Василев, срещу когото се води дело за фалита на КТБ.

В късния следобед на днешния ден стана ясно, че властите са запорирали имоти на Цветан Василев за близо един милиард, в това число и жилището му в Швейцария.
Софийският градски съд допусна обезпечение на бъдещ иск за почти 963 048 000 лева срещу Цветан Василев и семейството му, както и срещу юридическите лица, които са под негов контрол. Решението на СГС е била взето по искане на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Стойността на имуществото на Цветан Василев върху което са били наложени обезпечителните мерки е на стойност 607 734 732 лева. Запознати издават, че за пръв път от създаването на тази комисия бива наложен запор в Швейцария, чиято стойност е 47 559 915 лева.
Запорирани са и средствата по четири от сметките на Цветан Василев в швейцарски банки.

По всичко личи, че обръчът около Цветан Василев се затяга с пълна сила и не след дълго той ще бъде притиснат в ъгъла. Друг е въпросът обаче дали в крайна сметка ще бъде изправен пред Темида, тъй като според запознати, той ще се скрие, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.