Любов ли?! Виж колко са платили на Зарко, за да разплаче Десислава!

Любов ли?! Виж колко са платили на Зарко, за да разплаче Десислава!
5 (100%) 2 votes

Заради 30 бона ли влезе Зарко в Биг Брадър Ол Старс или от любов към Десислава?!

Десислава изпадна в шок. Поп фолк певицата Десислава получи огромен шамар във формата на изненада от Биг Брадър Ол Старс.

Изненадващо снощи в Къщата влезе и гаджето й Светлозар Савов-Зарко. Преди това във визитката си звездата на „Пайнер” сподели, че двамата с ММА боецът са се разделили окончателно. Причината, която гласовитката изтъкна била, че боецът смятал, „че тя избира кариерата си пред семейството.

30 бона ли струва "драмата" между Десислава и Зарко?!

30 бона ли струва „драмата“ между Десислава и Зарко?!

Според клюката обаче двамата се разделили, защото доста по-малкия от нея мускуляга не пожелал сериозно да се обвързва. Десислава искала стабилност, семейство и дете, но Зарко не бил готов на тази решителна крачка.

Заради това двамата се разделили и всеки си поел по собствения си път. По време на връзката им двамата ту се събирали, ту се разделяли и накрая решили да си вземат живота в ръце. Все пак явно чувствата й не са се изпарили, както говореше преди известно време блондинката.

Защото щом видя на вратата бившия си любим, тя за малко не припадна в ръцете на бизнес дамата Ваня Червенкова.

Вероятно думите й, че иска да се събуди и да не го види никога вече не са истински. Защото Десислава буквално се срина при вида на приятеля си в Къщата на Големия брат.

Най-голям интерес към Зарко Савов показа светския пиар. Евгени Минчев първо се позаинтересува кой е този младеж и после непрекъснато го следеше с поглед. Зарко наперено обиколи помещението, като се запозна и с останалите съквартиранти.

Според клюката продуцентите на шоуто са броили тридесет бона, за да влезе в Къщата и да „просълзи“ Десислава.

Въпреки че двамата са се разделили, вероятно между тях все още пърхат чувства. Любимият на Деси ще остане още един ден в Къщата и дотогава може да се случат куп неподозирани неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар