Потресе всички: Борислав Атанасов накара и самия Биг Брадър да онемее!

Борислав Атанасов удари дъното с разсъжденията си
0

Борислав Атанасов удари дъното с това изказване, всички онемяха!

Борислав Атанасов снощи „изби рибата” с откровения. Боби от Къртицата бе изправен пред съквартирантите си на разпит. Той трябваше да отговаря на техните въпроси, защото бе посочен за изгонване.

Преди да получи зрителския вот дали да изхвърчи от къщата или да остане, той бе изправен пред останалите, които му задаваха въпроси. Първа срещу него се изправи Ваня Червенкова.

Борислав Атанасов удари дъното с разсъжденията си
Борислав Атанасов удари дъното с разсъжденията си

Бизнес дамата преди това го обвини, че е раздавал ласки срещу заплащане на застаряващи дами и после, че е постъпил крайно вулгарно, като е изпратил снимки с мъжкото си достойнство на Евгени Минчев. Това призна самият мускуляга от планинското градче Казанлък при разговор с бившия футболист Ваня Джаферович.

Двамата се срещнали в столичен мол, като Борислав Атанасов бил с пиарката си, която го запознала с паркетния лъв. След като му се обадил няколко пъти с молба да го „уреди за някаква реклама”, светският хроникьор му поискал снимка.

Боби разбрал по различен начин намека и затова нащракал няколко фотоси с „малкия Боби”, които изпратил на Минчев. Именно заради тази постъпка той бе атакуван от бизнесменката. Но Борислав Атанасов изобщо не се притесни.

А втрещи всички в Къщата и извън нея, че неговия жезъл бил за него идола, пред който се прекланял. Той му вършил много работа и затова му бил благодарен. Думи, от които и Биг Брадър онемя.

Това откровено опростачване още повече вбеси Ваня Червенкова. Тя го обвини, че изобщо не е умен, за какъвто го прествавят и го атакува, че непрекъснато ходи полуразсъблечен в Къщата. Тя отново клъвна Соня Колтуклиева, която видимо се усуква около добре сложения младеж, като заяви, че на нея не й харесва да го вижда така.

Думите й бяха възприети от Боби като явен знак, че Червенкова го харесва. Това било безспорно, защото те с Ваня били от една зодия, завърши „умното” си съждение Боби, с което направо нокаутира Ваня Червенкова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.