Ето я: Тъмната страна на Слави Трифонов!

Слави Трифонов всява ужас с посланията от тялото си
1

В душата на Слави Трифонов има непозната и тъмна страна, убедени са мнозина!

Слави Трифонов е върл почитател на татуировките Дългият е целият нашарен с татуси, които за него имали сантиментална стойност. Водещият на „Шоуто на Слави” ги е разкрил в цялата си прелест на страниците на автобиографичната си книга.

Томът се казва „За мен е чест” и от няколко дни се разпространява по книжарниците. Там гологлавият шоумен се е снимал гол до кръста и се виждат татусите му. Плещите му са притежание на огромен конник, в готически стил.

Слави Трифонов всява ужас с посланията от тялото си
Слави Трифонов всява ужас с посланията от тялото си

Той е на коня, като носи със себе си нож и ятаган. С огромни букви под него е изписано втрещяващото послание „Без милост” на английски език. Над цялата космическа рисунка се мъдри още един страховит надпис, който е също на езика на Шекспир. Там четем ужасяващите думи: „Аз идвам и водя ада след себе си”. И това не е всичко, защото уникалните снимки не свършват с това послание.

Голият гръб и рамене на Слави Трифонов крият още татуси по тях. Там Слави Трифонов показва още рисунки. На кръста, гърба, ръцете си той има изрисувани митични чудовища и дракони. Според близки до гологлавия шоумен татусите Слави си ги е направил преди четири години.

Адските послания на Слави Трифонов шокираха мнозина
Адските послания на Слави Трифонов шокираха мнозина

В този период беше и последното му турне, което той нарече „Без милост”, също както и надписа на гърба му. Тогава то мина под надслов за „новите варвари”.

До преди да излезе биографичната му книга Дългият, не е показвал публично татусите си. От снимките в книгата му не става ясно дали те са временни или са направени за постоянно. Според близките му те били за вечни времена и нямали да избледнеят или изчезнат през годините.

Самият Слави Трифонов също разкрива защо си е посегнал и се е нашарил така драстично. Неговото обяснение е, че ги е направил в дълбок емоционален момент и тогава той така почувствал нещата. Прави впечатление, че изображенията са страховити, мистични и носят тъмно послание.

1 коментар
  1. Наталия Филева казва

    ДА ПОДКРЕПИМ СЛАВИ ТРИФОНОВ ,НЕКА ПОКАЖЕМ НА ЖАЛКИТЕ ПОЛИТИЦИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ПРОДАН И НАРОДА НИ НЕ Е ГЛУПАВ ЗА ДА СЕ ОСТАВИМ В РЪЦЕТЕ НА ШЕПА БОКЛУЦИ ДА НИ УНИЩОЖАТ И ДА ПОМНЯТ ,ЧЕ В ГРОБИЩАТА НИЩО НЯМА ДА ОТНЕСАТ ,ЩЕ ОТНЕСАТ САМО ГРЕХА СИ !
    http://www.facebook.com/natalia.fileva/posts/pfbid02Kf1cqPqrYZXHjK7grrZa6pbTzYJ27g58crwWWi4eCHoW3bcr4PzY7b1UTYQt5S6rl

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.