Алексей Петров разкри истината за атентата срещу него

Алексей Петров разкри истината за атентата срещу него
5 (100%) 1 vote

Бившият командос е обнадежден, че случаят ще бъде доведен докрай

Алексей Петров проговори за атентата, на който стана жертва неотдавна.

Припомняме, че на 29 октомври срещу автомобила на Алексей Петров бе открит огън с гранатомет. Бившият съветник на ДАНС обяви, че ще даде награда от 100 хиляди долара на този, който му предостави достоверна информация за поръчителите на престъплението, както и за хората, които са го осъществили.

Алексей Петров посочва, че вече е получил доста значима информация по случая и е категоричен, че атентатът срещу него е свързан с работата му в Държавна агенция „Национална сигурност”.
На телефона, който бившият командос обяви преди време постъпва доста интересна за разследващите органи информация.

Бившият командос е обнадежден, че случаят ще бъде доведен докрай

Бившият командос е обнадежден, че случаят ще бъде доведен докрай

Алексей Петров твърди, че тази информация, която получава покрай атентата срещу него изважда от фризера и много други случаи.
Той призова разследващите органи да бъдат оставени да си свършат работата на спокойствие, за да могат да превърнат постъпващата информация в солидни доказателства и да изправят поръчителите и извършителите на престъплението пред Темида.

Алексей Петров вярва в благоприятния изход от разследването по случая. Това, което му дава надежда е, че към момента всичко върви повече от добре. Той определи взаимодействието между хората от институциите и онези, които са част от разследващия екип като повече от добро и допълни, че за момента всичко върви като по учебник, пише pik.bg.

Мнозина обаче са на мнение, че и този случай ще тъне в папки с прах на нечие бюро. Преобладаваща част от обществото е на мнение, че няма да бъдат открити нито поръчителите, нито извършителите на престъплението. Други пък са на мнение, че не може някой, който иска да очисти човек като Алексей Петров да наеме толкова несериозни извършители. Това е поредния дим, който е трябвало да замъгли погледа на широката общественост, докато в държавата се извършва поредната кражба.

Дали случаят наистина ще бъде доведен докрай единствено времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар