Истината за новия любим на Преслава: Ето кой е той (ФОТО)

Истината за новия любим на Преслава: Ето кой е той (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Новият любим на Преслава не е нито Фики Стораро, нито Станимир Гъмов

Преслава успя да заблуди зрителите на ВИП Брадър. По време на престоя си в шоуто изпълнителката разигра същински театър. Сцените, в които участва с Гъмов, убедиха зрителите, че между тях има химия. Още докато течеше форматът, се появиха спекулации, че двамата разиграват театър, за който ще получат от 25 000 лева допълнително към хонорарите си.

След приключването на шоуто се появи слух, че пайнерката има връзка със сина на Тони Стораро – Фики. Самата тя упорито подклаждаше тези слухове, публикувайки постоянно техни общи снимки. Тя дори публикува снимка от семейната вечеря с любимия й, на която присъстват и неговите родители.

Оказа се, че новият й любим не е нито Гъмов, нито колегата й Фики. Преслава в действителност има връзка с мъж от Къщата, но това не е актьорът. С играта си тя успя да заблуди всички. Читател на Хот арена алармира, че тя има връзка със съквартиранта си Джино. Доказателство за това са общите им фотоси, които Преси публикува в профила си в мрежата. Очевидно е, че двамата са много близки.

Още по-интересен е коментар под един от фотосите, които и Джино е споделил на стената си. Негов приятел пише, че с Преслава са страхотна двойка и го съветва да не губи време и да й предложи връзка.

Преслава Джино

Джино е тайнственият любим на Преслава

Джино е лайкнал коментара, което означава, че той е съгласен с казаното. Запознати коментират, че по този начин макар и индиректно, той си е признал за връзката с фолкфурията.

Източници на Хот арена разкриха, че двамата дори са консумирали връзката си и в момента са все още заедно.

Джино влезе във формата като бившия приятел на Джена, но излезе като любима звезда на България. Зрителите предпочетоха него пред родните ВИП-ове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар