Цеци Красимирова най-сетне получи зелена светлина

Цеци Красимирова най-сетне получи зелена светлина
5 (100%) 1 vote

Красавицата най-накрая се сдоби с ценния документ

Цеци Красимирова най-накрая успя да получи зелена светлина за пътуването, което чака от години.

От доста време Цеци Красимирова живее в Барселона и се опитва да получи виза за Щатите. Най-накрая щастието й се усмихна. Дълго време й била отказвана виза, но така и не получавала конкретен отговор за причините за това.

В крайна сметка щастието се усмихна на Цеци Красимирова и тя успя да получи ценния документ. Но не в Барселона, а в родната ни столица – София.
Изгората на контрабандиста Косьо Самоковеца, който от години не е измежду живите отиде в американското посолство без тежките си гримове и с вдигната на конска опашка коса.

Красавицата най-накрая се сдоби с ценния документ

Красавицата най-накрая се сдоби с ценния документ

Запознати издават, че този път Цеци Красимирова успяла да докара вид на бизнес дама. От обкръжението й твърдят, че със сигурност си е струвало разхождането от Барселона до София предвид лекотата, с която получи желания документ.
Цеци Красимирова коментирала пред приятелки, че според нея основната причина за отказите, които получавала за визата, се дължала на факта, че попада в списъка за наркотични вещества.

Тя твърди, че вече е чиста и отдавна е изхвърлила тези боклуци от живота си. Към днешна дата красавицата дори се опитва да води здравословен начин на живот – отказала е цигарите, пие само по едно кафе дневно и не ползва забранени вещества. Изгората на Самоковеца не е забравила времето, в което е пушила специални цигари, но това отдавна е останало в историята, пише pik.bg.

Припомняме, че през лятото тръгнаха слухове, че има нещо повече от обикновени приятелски отношения между Цеци Красимирова и журналиста Сашо Диков. Двамата бяха засичани неколкократно заедно и това даде повод на светските клюкари да завъртят нова интрига. Дори се носи мълвата, че именно заради тази забежка Сашо Диков бе изритан от Лили Игнатова.
По всичко личи, че устатият журналист си пада по апетитни парчета и дава мило и драго да плени някое от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар