Юксел Кадриев се забърка в нов скандал

Юксел Кадриев се забърка в поредния скандал. Тв водещият скандализира с поведението си. За скандалната случка разказва столичен таксиджия, който преди няколко дни откарал тв водещия от центъра на столицата до дома му в квартал "Борово".

Водещият на новините по бТВ се качил в таксито заедно с млада тъмнокоса дама. Силно впечатление на таксиджията направило скандалното си поведение на новинаря. Юксел Кадриев се държал не само неадекватно, но и много неприлично. Обект на неприличните му жестове била дамата с него. Тв водещият не се посвенил да я докосва навсякъде, където пожелае. Няколко пъти брюнетката му направила забележка и го помолила да престане, тъй като не са сами в таксито, но Юксел Кадриев не се притеснил особено от присъствието на таксиметровия шофьор и продължил със закачките.

Слизаният таксиджия разказа, че е оставил двойката в дома на тв водещия. Съседи на телевизионера разказват, че същата дама често пренощува в жилището му. Очевидно двамата имат връзка отскоро.

След развода със съпругата си Бонка, Юксел Кадриев изпадна в тежка депресия. Дълго време той намираше утеха единствено в алкохола. Именно страстта му към спиртните питиета стана причината за друг скандал, в който се забърка преди време. Тв водещият остана без шофьорска книжка заради инцидент, който предизвика, управлявайки автомобила си в нетрезво състояние, пише БЛИЦ.

[caption id="attachment_464196" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Пияният Юксел Кадриев се забърка в нов скандал[/caption]

Преди две години той беше заловен да шофира колата си в центъра на столицата с 1,5 промила алкохол в кръвта. От тогава екранният партньор на Виктория Петрова се придвижва с таксита, а понякога и с колелото си.

Около името му постоянно се шуми и причина за това е скандалното му поведение. Преди време самият Евгени Минчев разкри, че двамата са имали връзка. Повод за разкритията му станаха твърденията на бившата съпруга на водещия. Бонка не се посвени да извади на показ тъмната страна на Юксел Кадриев.