Кичка Бодурова със скандално откровение

Кичка Бодурова със скандално откровение
5 (100%) 1 vote

Вижте какви съвети дава на Кристи

Естрадната певица Кичка Бодурова продължава да скандализира обществото дори и след участието си във ВИП Брадър.

Кичка Бодурова защити щерка си, заявявайки, че макар да изглежда бунтар заради множеството татуси, с които е осеяно тялото й, тя до голяма степен следва примера й.
Певицата обаче така и не уточни кой точно пример следва предвид множеството изцепки, които е правила и за които си призна преди време.

Кичка Бодурова не крие, че в никакъв случай не би позволила на дъщеря си да се омъжи за бедняк. Тя започнала да я подготвя за този момент още от тийнейджърските й години. Съветите, които дава на дъщеря си са, че трябва да гледа мъжът, с който ще гради семейство да е човек с перспектива.

Вижте какви съвети дава на Кристи

Вижте какви съвети дава на Кристи

Кичка Бодурова е на мнение, че не само чувствата са от значение за това какво бъдеще ще успееш да изградиш с човека до теб. Тя е убедена, че ако един мъж не може да издържа семейството си, няма никакъв смисъл от него и дори го определя като загуба на време.

Сериозните наставления, които певицата давала на Кристи, я принудили да крие връзката с първите си приятели. Дъщеря й вярвала, че само любовта е напълно достатъчна за изграждането на здрава връзка. Въпреки това не смеела да се противопостави на майка си и криела връзките си като й представяла момчетата, с които излизала като добри приятели.

Изненадващо, Кичка Бодурова одобрила едно от момчетата, с които Кристи излизала – Евгени. В последствие обаче си променила мнението за него, след като станало ясно, че не произхожда от заможна фамилия.
Певицата и дъщеря й често имат сериозни спорове, в които Кристи се опитва да извоюва свободата си. Кичка Бодурова обаче очевидно е твърде властна, за да й отпусне юздите и държи всичко да става под неин контрол.

За нейно огромно съжаление Кристи сякаш й прави напук и непрекъснато се увличала по разни пройдохи, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар