Веселин Маринов направи изненадващи признания

Веселин Маринов направи изненадващи признания
5 (100%) 1 vote

Певецът се жалва, че е на загуба от концертите си

Признанията на Веселин Маринов, направени в ефира на Нова тв изглеждаха толкова нереални, че само малка част от зрителите може би са му повярвали.

В предаването „Комбина”, Веселин Маринов разкри, че никога не е печелил от концертите си в НДК. Той е правил общо 19 концерта там, но никога не е имал печалба от тях, дори с някои е бил на минус.
Признанието дойде по повод поредния концерт, който Веселин Маринов организира в НДК покрай коледните празници.

Веселин Маринов твърди, че разходите по организацията на един концерта са много по-големи от сумите, които постъпват като приходи. В този ред на мисли той твърди, че ако няма генерални спонсори или приятели, които да ти помогнат, нещата няма как да се получат.

Певецът се жалва, че е на загуба от концертите си

Певецът се жалва, че е на загуба от концертите си

Певецът продължи да използва телевизионния ефир, за да се жалва и допълни, че в някои градове концертите му, са на пълна загуба при все, че залите се пръскат по шевовете и има много правостоящи. Причината за това според него е, че залите са твърде малки.

Той посочи като пример Троян, където най-голямата зала е с 380 места. Веселин Маринов твърди, че доплаща, за да може да се спази традицията и да остане лоялен към многобройните си почитатели, пише Блиц.

Разбира се голяма част от зрителите на повярваха на тези твърдения на певеца. Доколко са истина, само той може да знае, но зрителите на Нова тв не виждат логика да правиш нещо, с което се издържаш, а то да не ти носи печалби. Те оприличават ситуацията като нещо подобно на това едва ли не да плащаш, за да ходиш на работа.

Със сигурност в днешно време на изпълнителите не им е никак лесно, но пък мнозина са на мнение, че едва ли положението е толкова черно, както го описва Веселин Маринов.
Още повече колкото и да е традиционалист човек, традицията не може да ти плати сметките и да те нахрани…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар