Асен Блатечки и Диляна Попова сключиха тайно брак (Подробности)

Асен Блатечки и Диляна Попова сключиха тайно брак (Подробности)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки и дългогодишната му приятелка Диляна Попова най-после сключиха брак

Актьорът Асен Блатечки и майката на сина му Борил узакониха връзката си. Двойката, която ту се събира, ту се разделя, или поне слуховете гласят това, най-после се събра официално. Това разкри достоверен източник на „Всеки ден“. Двойката се венчала в Лос Анджелис. Причината за визитата на актьора там беше рекламната кампания на БГ лентата, която се кандидатира за Оскар.

Брачна церемония се състояла на 12 ноември. Двойката се венчала без много шум. В най-щастливия ден за Диляна Попова и Асен Блатечки до тях бил единствено сина им Борил, който септември навърши годинка.

Малкият се държал като истински герой и издържал на цялата церемония без да притеснява родителите си. Младоженката избрала за своя сватбен ден семпла бяла рокля, подчертаваща идеалните й мерки. Тя успя да се възстанови бързо след раждането и отново е във форма.

Още преди да заминат за САЩ двамата актьори подготвили всичко необходимо за сключването на брак в страната на неограничените възможности. Те попълнили всички необходими формуляри и ги изпратили по интернет. От самото начало двойката заявила, че на церемонията няма да присъстват гости от България.

Диляна Попова и Асен Блатечки решили да се венчаят в САЩ, не само, за да са далеч от любопитните погледи у нас, но и за да не дразнят бившата съпруга на актьора Катерина и дъщеря им, която носи същото име.

Асен Блатечки

Асен Блатечки и Диляна Попова сключиха тайно брак

Бракът, който двамата актьори сключиха в САЩ, се признава и у нас. Макар и за кратко те успели да организират и кратко пътешествие по повод медения им месец. Асен Блатечки и съпругата им обиколили баровските квартали на Лос Анджелис, където прекарали невероятно.

Актьорът оставят съпругата си единствено, когато трябвала да изпълни служебните си ангажименти, пише „Всеки ден“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар