Иван Ласкин бесен на Евгени Минчев, лордът го прецака!

Иван Ласкин бесен на Евгени Минчев, лордът го прецака!
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин бесен на лорд Евгени Минчев заради Биг Брадър Ол Старс!

Иван Ласкин не може да гледа Евгени Минчев. Той отказа да влиза в шоуто на Биг Брадър Ол Старс заради светския лъв. До последно съпругът на Алекс Сърчаджиева държеше в напрежение продуцентите на реалите формата и накрая все пак отказа да влиза в Къщата.

Причината се оказа хонорарът. Защото докато светският хроникьор ще вземе цели сто бона като влезе вътре, на актьора са предложили мижавите двадесет хилядарки. Това страшно било по самочувствието на Иван Ласкин и затова той категорично отказал да се прави на шут пред цяла България.

Иван Ласкин извън кожата си, беснее срещу Евгени Минчев

Иван Ласкин извън кожата си, беснее срещу Евгени Минчев

Актьорът трудно се въздържаше и докато беше заедно в студиото на Ники Кънчев като коментатор. Той никога не е крил откровено негативното си отношение към паркетния лъв, а сега, след както той ще получи много повече пари от тези, които му предложили шефовете на медията той буквално не успявал място да си поеме от ужас.

Но докато Иван Ласкин се тревожел и се двоумил дали да приеме да участва Ваня Червенкова избрала да влезе в Къщата. Дори и да била на контра със светския хроникьор тя все пак кандисала да участва в шоуто. Според източници от реалите формата бизнес дамата също имала предложен по-нисък хонорар от Евгени Минчев.

Тя обаче била спокойна, защото двамата с лорд Евгени Минчев се съдят. Тя била сигурна, че ще му измъкне поне половината хонорар от този, който той ще спечели от участието си в Биг Брадър Ол Старс.

Богаташката обаче обещала да не се дава вътре на Минчев и дори да ум стъжни живота от престоя й вътре. Досега обаче тя показа срещуположно държане, като дори двамата се държат като първи приятели. Преди месец Венета Райкова осъди Минчев. Тя успя да измъкне от него двадесет бона за обидата, която той й нанесе публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар