Григор Димитров най-после проговори за Никол Шерцингер и за Мария Шарапова

Григор Димитров най-после наруши мълчанието и проговори за личния си живот, разкривайки истината за отношенията му с Никол Шерцингер.

След демонстративния мач, който изигра вчера в "Арена Армеец", той даде интервю за "Комбина". Тенисистът сподели, че връзката му с Мария Шарапова приключила изведнъж, без излишни драми. Просто двамата осъзнали, че пътищата им са поели в различни посоки.

Спортистът заяви, че факторите, довели до раздялата им, са много и няма смисъл да ги изброява. Той допълни, че връзката му с рускинята не е оказала влияние върху начината му на игра и спортните постожения, тъй като мъжкият и женският тенис са коренно различни един от друг.

На въпроса каква трябва да е жената до Григор Димитров, той отговори, че все още не я срещнал, за да отговори на този въпрос. Гришо допълни, че много от колегите му имат приятелки тенисистки и постоянно са заедно.

Някои от тях дори вече са узаконили връзките си. Той допълни, че подобна връзка не го притеснява и е добре жената до него да е запозната с начина на живот и режима му и да бъде желязна лейди, за да може да издържи на всичко това.

Водещите не пропуснаха възможността да му зададат и въпроса, който силно вълнува феновете му последните дни, а именно дали има връзка с Никол Шерцингер. Хасковлията заяви, че двамата се познават и са излиза заедно, но само до тук. Той допълни, че се познава и е излизал с много известни дами, но това не означава нищо, пише БЛИЦ.

[caption id="attachment_464092" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров отрече, че има връзка с Никол Шерцингер[/caption]

Тенисистът допълни, че внимава много къде излиза и с кого се среща, тъй като веднага след това се появяват пикантерии за него.

Той допълни, че жените в никакъв случай не може да се каже, че пречат на тениса. Достатъчно е само да знаеш кога и как да ги използваш, заяви  с усмивка чаровният тенисист.