Изборът на Марина Войкова за "Мис България" не се понрави на голяма част от българите

Изборът на Марина Войкова за "Мис България" за пореден път потвърди, че конкурсът за избор на най-красива българка отдавна е опорочен и е изгубил престижа. Потребители на нета избухнаха след като стана ясно, че Марина Войкова се окичи с короната и титлата за най-красива българка.

Читател на Хот арена сигнализира до редакцията на изданието за начина, по който миската е била избрана. Той твърди, че тя отдавна има връзка с Наско Сираков и тъй като конкурсът се провежда под негова опека, е разбираемо как тя се класира на първо място.

Анонимният информатор на изданието е на мнение, че е имало много по-красиви момичета, достойни да носят титлата. На същото мнение са и още стотици потребители на мрежата, които са възмутени от избора на Марина Войкова за мис.

Миската няма да представи страната ни на световния конкурс за красота заради скъпия лиценз. От миналата година, когато Евгения Калканджиева изтегли "Визаж" от конкурса, тази година правото за неговото провеждане получи Ирина Папазова.

Част от журито бяха други две миски - Елена Ангелова и Наталия Гуркова. В конкурса взеха участие общо 18 момичета. Зрителите са недоволни от избора на журито, тъй като за всички стана ясно, че има много по-красиви момичета от Марина Войкова.

Победителката получи освен престижната титла и парична награда в размер на осем хиляди евро, която ще й бъде изплатена под формата на стипендия за най-престижната модна академия в Милано.

[caption id="attachment_464087" align="alignright" width="300"]Марина Войкова Марина Войкова има връзка с Наско Сираков[/caption]

Директорът на школата, който беше и член на журито, лично връчи чека на победителката. Подгласничките й ще представят България на трите престижни конкурса - „Miss Earth“, „Miss Planet“ и „Miss Globe“, които ще се проведат идната година, пише Хот арена.