Джино направи неочаквано разкритие за личния си живот

След финала на риалитито Джино направи разкритие за личния си живот, с което изненада всички. Мургавият брадър, който не крие, че все още страда по бившата си приятелка и затова не е докосвал жена от девет месеца, сподели че черното му тефтерче фигурират над 400 дами.

Нашенецът, който от години живее в САЩ, сподели, че не страда от липса на женско внимание. Напротив, благодарение на живота си отвъд Океана е успял да сбъдне всичките си мечти. Въпреки, че все още страда по Джена, Джино си остава заклет плейбой.

Мимолетните връзки не са нещо непознато за него. Случвало се е през вечер да запознава родителите с поредната кандидат-снаха. Но от девет месеца той не е променил коренно начина си на живот. Брадърът не крие, че откакто връзката му с Джена е приключила, той не е имал интимен контакт с друга жена.

Плейбоят от САЩ разкри и какъв е типът жени, по които си пада. В интервю за "Уикенд" 33-годишният Бианкалана сподели, че си пада по латино дами - брюнетки с карамелен тен и перфектни форми. Не случайно той също се старае да поддържа латино имидж, пише Хот арена.

Джино, който влезе във ВИП Брадър като бившия приятел на Джена, успя да спечели сърцата на зрителите и се превърна в любима звезда на България. Противно на очакванията, че някой от родните ВИП-ове ще грабне голямата награда, плейбоят от САЩ успя да засенчи всички тях.

[caption id="attachment_464083" align="alignright" width="300"]Джино В черното тефтерче на Джино има над 400 дами[/caption]

Малко след победата му се появиха спекулации, че Джена отново се е върнала при него. Повод за това стана смс, изпратен до него от изпълнителката, малко след финала.

Пайнерката изпратила съобщение на бившия си, за да му честити победата в риалитито и да му каже, че винаги е вярвала в него и е знаела, че той ще победи.